Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy66
junior tag
hiszi, a búbánat.
Volt olyan esetem, hogy ismerőssel beszéltem. Láttam, hogy olvasta, de nem írt vissza, semmi reakció. 1,5 hónappal később összefutottunk véletlenül. Rá is kérdeztem, mikor mutatta a telefont, hogy valóban jelezte a telefon, hogy kap értesítést, de mikor megnézte neki üres volt.
Kiderült ez a csodálatos, "végponti titkosítás" annyira jól sikerült, hogy különböző eszközök között totálisan félre ment, és lehetett kísérletezgetni, vajon megkapja-e vagy sem. Magyarul, ha el is küldtem üzenetet, időnként kellett indikátor üzenetet küldeni, hogy "megkaptad, vagy megint szar ez a kóceráj"? Azóta a webes böngészőt nem is használom, mert pl ha onnan beléptem, akkor már nem működött, kénytelen voltam átszokni telefonra. De jött a csavar, hogy ott sem mindig működött később már.

És akkor most nézem, hogy eddig volt egy "ez a személy nem elérhető" vagy profil esetén "sajnáljuk az oldalt nem tudjuk betölteni, nem elérhető már számodra" vagy vmi.
Most meg szimplán mindenhol lehetne üzenetet írni - még a messenger, adatlap oldalon sincs változás, ott a telefon meg a kamera ikonja is, mintha indíthatnád. De közben kamu az egész, mert profilt ugye nem tölt be helyette, "sajnáljuk technikai hiba történt" - ez nem technikai hiba, hanem a felhasználó hülyének nézése.

Ez azért gáz, mert így:
1. opció kerülhet az üzeneted vmi spam mappába, mert a rendszer úgy gondolja, ez neked nem fontos - vagy nem ismerőstől jött. stb.2. Egyszerűen még nem volt ideje, elolvasni válaszolni. (ja de arra felhívja a figyelmet a rendszer, ha válaszolsz ez és ez lesz, "juj látni fogja, mikor vagy elérhető és kapcsolatba léphet veled!" )
3. Azért nincs reakció, mert ignorált, letiltott, bánat tudja.
+1 lehet csak búgós a rendszer, lásd fenti esetemet. Tehát a fb alkalmatlan kommunikációra, ennyi ismeretlen változóval.
Nagyon nem jó irányba megyünk.

Ennyire álcázni kell a tiltást, hogy azonos szintre hozzuk, egy normál kapcsolattal? Erre ekkora igény van vagy ennyire eltunyultak az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

krizmo_