Új hozzászólás Aktív témák

• pvt.peter
    őstag

Sziasztok,

Történt egy meg nem határozott baleset a hozzátartozóm fiókjával: ha jól látom, valamilyen módon beállította a kétfaktoros azonosítást, de hozzá alkalmazást vagy telefonszámot nem... :/

Amikor megadom a belépési felhasználónevet és jelszót, akkor az alábbi képernyő fogad:

A "Próbálkozás másik módszerrel" opciót választom, mert nem lett felvéve a Facebook a Google Hitelesítőben. Ekkor az alábbi ablak jelenik meg:

Itt értelemszerűen a "fiók helyreállítása funkció" -t választom, egyébként visszadobna az előző oldalra.

A helyreállítás oldalon megadtam ugyanazt e-mail címet amin keresztül a Facebook is használva van.
    Erre a címre érkezett egy megerősítő kód, majd ezt megadva tovább léptem a folyamatban ahol a személyigazolvány általi ellenőrzést választottam, majd feltöltöttem a szükséges képet.
    Utána kaptam egy levelet amiben volt egy link ahol tudtam követni a fiók helyreállítási állapotát.

Miután a döntés megszületett kaptam egy "Most már visszajuthatsz a fiókodba" tárgyú e-mailt az alábbi tartalommal:

"Köszönjük, hogy megerősítetted a személyazonosságodat. Az alábbi gombra kattintva visszajuthatsz a fiókodba.
    Bekapcsoltad a kétfaktoros hitelesítést. Ez azt jelenti, hogy meg kell adnod hitelesítési kódot, amikor új számítógépről vagy mobilkészülékről próbálsz meg bejelentkezni a Facebook-fiókodba, hogy meggyőződjünk róla, valóban te vagy az. A kétfaktoros hitelesítési beállításaid kezeléséről a Biztonsági funkciók és tippek részben olvashatsz bővebben.
    Másik lehetőségként megnyithatod a Facebookot, és használhatod ezt a kódot jelszóként:
    <KÓD HELYE>
    A feloldási kód és hivatkozás szeptember 17 2024 at 6:39 de. napján lejár, ezért mindenképpen jelentkezz be még addig."

Ráklikkeltem a levélben levő linkre, az alábbi oldal jött fel:

A "Bejelentkezés jelszóval" opciót választottam, ahol megadtam az e-mailben szereplő generált kódot.
    A belépésre kattintva némi várakozás után visszadobott ugyanarra az oldalra, nem történt semmi...

Amennyiben az előbbi képen a "Tovább" -ra megyek akkor pedig egy nyolcjegyű visszaállítási kódot kapok e-mailben, de miután megadtam az alábbi oldalon:

visszadobásra kerülök a "Nyisd meg a hitelesítő alkalmazásodat" oldalra, tehát kezdődik minden elölről...

Nincs már ötletem, a jelszó is sikeresen megváltoztatásra került közben, de a végeredmény ugyanaz amit fent is leírtam.

Bármi ötlet a fiók visszaállítására úgy hogy sikerüljön a belépés is?
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák