Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85
    aktív tag

Ma engem is utolért a "hack", reggel kettö perc leforgása alatt jött 3 e-mail értesítés, hogy:
    -"Tájékoztatunk, hogy a Facebook-fiókodba az imént beállításra került az xy_kukac_facemailtop_us e-mail-cím."
    - "Tájékoztatunk, hogy a Facebook-fiókodból az imént eltávolításra került a következő telefonszám:"
    -"Tájékoztatunk, hogy a Facebook-fiókodból az imént eltávolításra került a "saját_privát_email-címem" e-mail-cím."

Természetesen az e-mailekben lévö "Nem én voltam", gombbal próbálkoztam milliószor, de végtelen ciklusba esett a dolog, hiszen e-mail/telefonszámom már nincs csatolva, az újonnan hozzáadott e-mail pedig valami kamu, így a facebook kb. két oldal között dobál ide-oda, ahogy adjam be az "elfelejtett jelszót", majd a bejelentkezös oldal, ahol kidobja, hogy ilyen e-mail-lel nincs felhasználó...

Support reménytelen gondolom, de küldtem egy mailt azért, de se az Instagram, se Fb nem ismeri fel az oldalam (e-mail nélkül nyilván nehéz lesz), így a neten írt "Meta Verified" kísérletet is gondolom elfelejthetem... fájó azért, hogy ~12-13 évnyi "profil" ilyen könnyen tud a kukába menni, és a user közben szinte semmit nem tehet ellene.

Új hozzászólás Aktív témák