Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

Érdekes dolog történt. Mobilon több böngészőt is használok és már mindegyikből beléptem (kb 1000x a FB-ra).
    Ma az egyiken nem jelentek meg normálisan a posztok, ezért egy másik böngészővel léptem be. Pár hónapja azt is aktívan használtam. Mégis kiírta saját mobilon, ugyanazzal a nettel IP-vel, hogy idegen böngészőt érzékelt és hiába írtam be a belépési adatokat nem volt elég, hanem SMS-ben küldött kóddal tudtam csak belépni. Ok.....
    Ismerősnek mondtam is, hogy nem értem hogy tudnak annyi fiókot ellopni az utóbbi időben, amikor nemhogy azt lesi a FB, hogy honnan és milyen gépről lépsz be, még a böngészőt is....ezért furcsa, ha csak úgy valakit pl Ázsiából szó nélkül idegen hely, gép minden... és beengedi miközben az eredeti felhasználót meg szó nélkül kitiltja a Saját fiókjából. Ez megy kb 1 éve. Gondoltam lassan majd valamit tesz ezek ellen a FB. Hát hogyne....

Rámentem a figyelmeztetésre és ott ezt vettem észre ma -> 🤬 Szóval megszünteti még ezt a mobilos figyelmeztetést is, ami kb az egyetlen biztonságot adta rendszeren kívül. Lesz helyette alkalmazáson belül. Nehogy szegény csalóknak még ez is problémát okozzon, hogy mobil nélkül nem tud belépni. Normálisak ezek a barmok? Nem hiszem el....

Új hozzászólás Aktív témák