Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri
    nagyúr
    válasz rjg üzenetére #31294

Köszi az infókat, mondjuk ne erre az opcióra haragudj, mert ez inkább a "szereplek egy videóban amit nem tudok eltávolítani, de séri a jogaimat"-féle részleg.

Minden próbálkozásod magyar nyelvű OS-t futtató gépről történr? Telókon is próbálkoztál, azoknak is a rendszernyelve magyar volt akkor? utolsó gondolatom a privacy-policy átolvastatása előtt, hogy lehet, hogy angol rendszerű emberkék kapnak extra opciót, már nem is tudom, hogy mi volt, de egyszer kaptam valami hasonlót, hogy ha nyelvet állítottam akkor megjelent egy extra menü...(biztos nem facebook, és nem ennyire létkérdéses opció, de a pakliban benne van...)
    (Ha telón csinálod, és más ott nincs belépve, akkor cache ürítés, akár le is törlés (ha app, bár lehet, hogy a böngésző egszerűbb), nyelv váltás előtt, hátha számít, az ilyeneknél nem tudni.... lehet, hogy nem ér semmit az egész.

Meg csak mondom, mert láttam, hogy ha az van, hogy egy csoport adminja megszűnik létezni facebookon, akkor -nem mentem végig rajta, de- a tagok közül valaki át tudja venni az irányítást. (ez mint polcrarakós infó maradjon meg) Csak ehez el kell tűnnie az adott fióknak, úgyhiszem

Ja meg mi is volt azzal, hogy valaki más a profilodat jelenti, te be nem jutásodat igazolja? Ha az sem volt a listában, más nem kezdeményezheti profilodra menve? A [link] kezdő hsz-ben lévő webform-ra mi jött válaszul?
    A [link]--es sorozat sms igénylések befutottak-e vagy elvesztek örökre?

Ha más nem a biztos negatív válaszért rendőrségre bekérdezni, ügyvédnél megkérdezni, hogy van-e valami jogi alapod követlni kezdeni hivatalos formában, is lehetőség. Ok, hogyha mondjuk egy adott játék kétfaktora miatt bukod a játékot, de más egy facebook, hátha ez számít... Más ötletem nincs, mert nem ismerem a face összes linkjét, opcióit. Amit küldtem is csak azért láttam, mert egy dolog aminek kellett volna működnie nem ment...

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák