- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MadGame
üzenetére
Jaja,és mai két új fejlemény eddig,nappal nem jöttek mobilra az üzik,csak sok késéssel(persze kinyitom az appot,már ugrál is elő minden vacak sorban),9után jó lett(biztos terhelés,de a fakkom,filmeznék,mellettem kussol a mobil,úgy kell rálesegetni?Mert persze hogy ignorálnám az emberek 95%-át ilyen milyen napod volt f...omságokkal,de 5% fontos),plusz az asztalin most újabb baromkodás,hogy írok üziket,elküldöm,még olvasatlanok,de frissítek,és erre megkapom,hogy annyi új üzim van.
Ezt is hol megcsinálják,hol előjön.
Közepes fészhasználattal elég rémálom,most a tökömet,hát hol telón van gáz,hol asztalin,hol minden vacak...Nem jönnek üzik,aztán csak csipog a teló mint őrült 15öt,közben a nénikém,francért nem válaszolok,ha on vagyok,asztalin Messegerezek,erre gondol egyet a telóapp,és azt mondja,most 10-15 üzire azért csipog ő is,mikor folyamatosan egy adott chatablakon vagyok...
És érdekes,este megjavul,9-10 után,lenyugszik a rendszer.Mégcsak nem is köthető böngihez,telóapphoz(bétás vagyok,minden nap jön szinte update,amúgy stabil maga a 2 app...),csak simán 6-9ig horror.
Netem rendben van,mobilnet dettó ugyanilyen,online gémelek is,azzal sincs gond,hálózatom kizárva.1000% teszteltem mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 7a
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt is hol megcsinálják,hol előjön.
krizmo_