Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Hát úgy tünik nem merül
Most vettem elő a gamet megint, és éppen egy gonosz varázslót próbálok életképes szintre fejleszteni
Eddig nem túl ütőképes, fire ballra, lightningra, phisical shieldre gyúrtam, meg health-re. Eddig egy jó harcossal és egy neturális íjásszal már végigvittem. Hát itt a kérdés, mégi merült: hogy tudom eldobni a botot ami alpból nálam van? Sehol nem lehet eladni, a börtönben direkt nem vettem fel újra, de a cuccokkal együtt visszakaptam... A varázslón meg valahogy nincs helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most vettem elő a gamet megint, és éppen egy gonosz varázslót próbálok életképes szintre fejleszteni
Eddig nem túl ütőképes, fire ballra, lightningra, phisical shieldre gyúrtam, meg health-re. Eddig egy jó harcossal és egy neturális íjásszal már végigvittem. Hát itt a kérdés, mégi merült: hogy tudom eldobni a botot ami alpból nálam van? Sehol nem lehet eladni, a börtönben direkt nem vettem fel újra, de a cuccokkal együtt visszakaptam... A varázslón meg valahogy nincs helye.