Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz Sirandrish #120 üzenetére

Kutyatuning:
    - könyveket lehet hozzá szerezni. Ha megvan a sokadikszintű nyomkövetés, akkor amikor a kutyádnak füttyentesz, akkor megjelenik a "mobil házikedvenc upgrade" lehetőség. Na jó, lehet idomítás van írva. Ha fel van fejlesztve, a kkor szép, okos, jól keresi a cuccosokat, az ellent hatékonyabban marcangolja a földön (?) és még pitizni is tud :D

Kassza feltöltés: vagy hallgatsz az észérvekre, vagy lesz@rod hogy majd a nép nagy része elhullik, vagy kipótolod a háború kitörése előtt a saját pénzedből a hiányt. A ház és boltvásárlásokkal lehet sok pénzt szerezni. A bérleti díjak a játékban töltött idővel (5 percenként) folynak be és nem függenek a küldetésektől. A Menedékben nem múlik az ingame idő, így ha elugrasz ebédelni és közben a játékban maradsz akkor inkább valamelyik városban, vagy megtisztított területen bambuljon a karaktered. A bérleti díjak és a boltok bevétele azt hiszem külön van számítva. Lehetőség van a bérleti díjak és bolti jövedelmeid (árszint) módosítására. Csak a darabszám számít. Ha például a kocsma árszintjét maximumra dobod (dupla, akár több ezres növekmény), de az utcai piteárus bérleti díját legalacsonyabbra veszed (60 arany helyett 0-t kapsz), akkor ugyanannyira szinten marad a megítélésed mint ha nemt tettél volna semmit. Ha a jól fizető ingatlanokban maxra rakod az árakat, az alacsonyaknál minimumra akkor jelentősen növelheted a "körönkénti" bevételt.

Pénzszerzés:
    - munka: főszálban haladva elérhetővé válik magasabb szintje a mesterségeknek. Minnél profibb vagy annál nehezebb a munka, de sokkal több is az ár amit a munkádért adnak. Én PiteMaster lettem, de biztos a többi is muris
    - 10-15 kulcsos ládák. Ha összeszedsz 10 kulcsot, akkor két 10 kulcsos ládából 50-50k aranyat szerezhetsz. Azt hiszem van egy 15 kulcsos 75k aranyas is valahol...
    - Miután te leszel a Király(nő), az egyik démonkapu mögött szerezhetsz 1 milla aranyat (a Naplemente Háznál van a kapu).

Kétszer vittem végig. Egyszer jó voltam, egyszer majdnem gonosz. Csak betartottam az igéreteimet, meg az ésszerű igényeket támogattam, de amúgy hallgattam az észérvekre (Reaverre). Így is angyalka lettem. Evil célok elbuktak bárány természetemen :DDD
    Pénzzel nem volt gond. Ha sokat befektetsz az ingatlanmafiádba és gyújtögeted a kulcsokat és vadászod a gnómokat, akkor simán többleted lesz mire kelleni fog némi pénz transzfer az "egyéves terv" vértelen kivitelezéséhez :D

Új hozzászólás Aktív témák