- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Rácz Gábor #879 üzenetére
Neked nem teszt kellen...!El kéne olvasnod a sztorit a topik elején megtalálod...!A porladás-t is megérted belőle...a kiscsaj csinálja...!És amikor belassul magátol a game akkor valszeg ott van a környéken a csajszi...!
Csongi: Valszeg a Print Screen gomb lesz az
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
Sikerült végig vinnem a játékot!Le a kalappal!!Vazzeg!!!Nagyon súlyos!
-
Cosmic Gate
aktív tag
Messze vagyok még a végétől? Most zuhantunk le helikopterrel 1 régi fajta épületbe!Ezelött valami csajjal mászkáltam aki aztán elhúzott az autójával a garázsból...!
-
Cosmic Gate
aktív tag
Gamestarról csak 100k-körül jön
tud vki valami gyors szerverről??
[Szerkesztve] -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Johnny Cage #488 üzenetére
Játszottál már vele
Szerintem ha meglesz a teljes az ütni fog mindent nem csak a promoció miatt....
Ha meglesz benne minden amit ígértek akkor tarolni fog!Szerintem ha végigviszem majd a teljes verzíót még 1 jó darabig emlegetni fogom
akár csak a HL2-öt
UI: ja és nem vagyok CS-s még csak nem is játszottam a CS-vel -
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
nofreenick #475 üzenetére
Ha valaki belassítja mindenkinek belassul
ennek csak így van értelme szép lenne ha többi meg futkározna közben össze-vissza.....
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
nofreenick #473 üzenetére
ahhoz hogy slow motion-t tudjál játszani olyan szerverbe kell belépned.....pl Slow Motion Deathmatch vagy Slow Motion Team deathmatch...ha nem slow motion a szerver amibe beléptél akkor ott nem fox slow motion-ozni!Egyébként asszem A Crtl billentyűn van a multi-ba is....de lehet hogy be kell állítani!Én nap mint nap tolom a slow motion Deathmatch-eket! nagyon eltalálták...bár akkor idegesítő hogy valaki belasítja és pont nem vok ''Action''-ban...de egyébkén zsír
-
Cosmic Gate
aktív tag
Nem tudja valaki mikor jelenik meg a Hivatalos F.E.A.R. Multiplayer demo
-
Cosmic Gate
aktív tag
Beírtam játék közben a chat-be hogy god és kiírta hogy God mode enablad vagy valami ilyesmit.....az volt a durva hogy ugyan úgy agyonlöttek
ezexerint a demóban még nem működik
-
Cosmic Gate
aktív tag
Már lehet is szedni! ma 10órától
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Motion_Blur #143 üzenetére
800x600 minden fullon! 2x simítás 8xszűrés! HIBÁTLAN
-
Cosmic Gate
aktív tag
Sziasztok!nekem 1024x768-on minden maxon(kivéve szűrő és szimítás) 45-55fps között mozog de csak addig míg fel nem veszem a slowmotion injekciót és elkezt körülöttem az a kék villogni
lemegy 20-30fps-re
-
Cosmic Gate
aktív tag
• US version of Windows(R) XP with the latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c (Included) or higher
• Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent
• 2GB of RAM
• 256MB DirectX(R) 9.0 video card with pixel shader 2.0 supportén ilyen readme-t nem is mernék írni
kell vennem még 1 giga ramotnem baj biztos megéri majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged