- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilibogár
csendes tag
Szia!
Megcsináltama te címeddel egy reget, sztem elküldte neked is mailban, de ugyanaz a sorozatszám mint nekem, ha jól néztem
de nekem nem volt semmiféle gamespy:\ kész a reg, bemegy a fileplanetre, ott be kell írnom egy elég kiolvashatatlan számot, katt a submitra, visszadob a fear regbe, és onnan van egy link a letöltéshez, és ennyi volt, de ezzel már menie kell, nekem is megy
Az egyetlen baj az hogy 15-20 perc folyamatos játék után szörnyem beakad.... de nemtudom miért, gyakorlatilag nemlehet végigjátszani egy teljes gamet
Erre nemtalált senki megoldást? mert azé tök jó lenne, van egy német szerver ahol aztán lehet gyilkolni
(u.i: le lehet lőni mindenkit, csak nem biztos hogy elsőre
, de ez az a játék amibe belelehet jönni nagyon
az is igaz hogy gyakran lehagynak
[Szerkesztve] -
Milf Hunter
csendes tag
Hello Supr@!Most próbáltam ki és sikerült!Csak ugyanazt a kódot adta amit nekem is!Próbáld meg te is még egyszer!Na fileplaneten reg, utána a gamespy-on is be kell írni azt a kódot amit kiír. ugye?Utána submit és visszadob a fileplanetre és ott a kód amivel fel lehet tenni!
-
Milf Hunter
csendes tag
Na, azon az oldalon amit linkeltél én is kitöltöttem mindent és utána azt hiszem, hogy a gamespy oldalra is rádobot és ott is ki kellett tölteni vmit!Utána megint visszakerültem a linkelt oldalra és megint kitöltöttem mindent?!Valahogy így csináltam.Ha pedig sikerült a reg, akkor az oldalon is kiírja az account key-t, meg mail-ben is megkapod!Remélem sikerülni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest