Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"Kivételeknél hozzá kellene adni a tárhelyet, plusz a tűzfalbeállításoknál az adott tárhely ip címére engedélyezni kellene az ftp kapcsolatot"
A kivételek-et hol találom? És a tárhely mijét, az ftp-jét?
A tárhely IP címét nem tudom (csak az ftp-jét), ezt hol találom?#100
Amióta az F-SIS-el nem tudtam a tárhelyemhez kapcsolódni (már hetek óta) a Comodo fala és az F-SIS AV része van fenn (tűzfal kikapcsolva) és semmi gond nincs velük, hiba nélkül teszik a dolgukat. (Pedig szándékosan egy két "meleg helyet" is meglátogattam) -
sz.j
nagyúr
Akadt egy "kisebb" problémám az F-SIS-el, kérem hogy aki tud segítsen ....
Az F-SIS tűzfala nem engedi csatlakozni a Total Commander-t a tárhelyemhez, ha kikapcsolom vagy ha másik falat (pl. Comodo) rakok fel azzal nincs gond.
Amúgy az F-SIS nem jelez semmit csak a Total Commander "megáll" mert nem tud csatlakozni a tárhelyhez.
Más progiknál vagy a netten nem vettem észre hasonlót blokkolást.
(Megjegyzem, hogy régebben nem volt ilyen probléma az F-SIS tűzfalával)Hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni?
Köszi előre is a választ.
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Ezek szerint felkínálja a választási lehetőséget? Mert mikor kb egy hónapja felraktam az FSIS-t, nem is figyeltem erre.
Mert most azon filóztam, hogy érdemes-e törölni az egész FSIS-t, majd csak az AV részét felrakni vagy csak a Beállítások útvonalon kapcsoljam ki a tűzfalat.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ki szeretném próbálni a Comodo tűzfal + FSIS AV párost, kérdésem az lenne, hogy az FSIS telepítésekor ki lehet kapcsolni a tűzfal telepítését vagy pedig fel kell rakni a komplett progit és ezt követően a "Beállítások -> Hálózati kapcsolatok -> Tűzfal -> Tűzfal kikapcsolása" útvonalon lehet ezt csak megtenni?
Előre is köszi az infót.
-
sz.j
nagyúr
Az FSIS-nél van Sandbox vagy valami ehhez hasonló megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest