- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"Kivételeknél hozzá kellene adni a tárhelyet, plusz a tűzfalbeállításoknál az adott tárhely ip címére engedélyezni kellene az ftp kapcsolatot"
A kivételek-et hol találom? És a tárhely mijét, az ftp-jét?
A tárhely IP címét nem tudom (csak az ftp-jét), ezt hol találom?#100
Amióta az F-SIS-el nem tudtam a tárhelyemhez kapcsolódni (már hetek óta) a Comodo fala és az F-SIS AV része van fenn (tűzfal kikapcsolva) és semmi gond nincs velük, hiba nélkül teszik a dolgukat. (Pedig szándékosan egy két "meleg helyet" is meglátogattam) -
sz.j
nagyúr
Akadt egy "kisebb" problémám az F-SIS-el, kérem hogy aki tud segítsen ....
Az F-SIS tűzfala nem engedi csatlakozni a Total Commander-t a tárhelyemhez, ha kikapcsolom vagy ha másik falat (pl. Comodo) rakok fel azzal nincs gond.
Amúgy az F-SIS nem jelez semmit csak a Total Commander "megáll" mert nem tud csatlakozni a tárhelyhez.
Más progiknál vagy a netten nem vettem észre hasonlót blokkolást.
(Megjegyzem, hogy régebben nem volt ilyen probléma az F-SIS tűzfalával)Hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni?
Köszi előre is a választ.
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Ezek szerint felkínálja a választási lehetőséget? Mert mikor kb egy hónapja felraktam az FSIS-t, nem is figyeltem erre.
Mert most azon filóztam, hogy érdemes-e törölni az egész FSIS-t, majd csak az AV részét felrakni vagy csak a Beállítások útvonalon kapcsoljam ki a tűzfalat.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ki szeretném próbálni a Comodo tűzfal + FSIS AV párost, kérdésem az lenne, hogy az FSIS telepítésekor ki lehet kapcsolni a tűzfal telepítését vagy pedig fel kell rakni a komplett progit és ezt követően a "Beállítások -> Hálózati kapcsolatok -> Tűzfal -> Tűzfal kikapcsolása" útvonalon lehet ezt csak megtenni?
Előre is köszi az infót.
-
sz.j
nagyúr
Az FSIS-nél van Sandbox vagy valami ehhez hasonló megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest