- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulles
aktív tag
válasz
csuszapka #143 üzenetére
Ez így van, az igények. Ár / telj. mutatót nézek. Nincs gyártói preferenciám. Van az a határ, ami felett már nem akarok kiadni HW-ért. Ha nincs egy szerencsétlen ügyem és annak végre egy jó kimenetele akkor most egy 4070S lenne a gépben. Az OC-t meg hobby szinten űzöm, eddig stabilnak tűnik.
-
Soulles
aktív tag
Érdemes végignézni: Link
-
Soulles
aktív tag
válasz
zebra_hun #42 üzenetére
"Kultúrált hangnemben is lehet, úgy már jobban tetszik."
Ezt most hirtelen sajnos nem tudom, miként érted. Egyszerű kérdést tettem fel, ha esetleg bántó lett volna, elnézést kérek.Másrészt köszönöm a válaszod! Nekem fontos a fogyasztás ill. a telj./fogyasztás aránya, full load alatt egy 280 AIO is már bőven elég hangos egy 5800X3D-vel. Egy 4070TI Super + egyéb komponensek mellett azért nem szeretném kis túlzással az 1kW/h-t súrolni.
@#48 X2N: Igen AMD-nél fontos a szinkron. FCLK és MEMFreki szinkronba 1:1 állítható így optimális szintre csökkentve a késleltetést. Nálam 5800X3D FCLK@1900MHz stabil, illetve -30 all core CO. Memória 3600 --> 3800MHz stabil OC. Kicsit sikerült faragni a TDC / EDC-n is, így elég szépen tartja a boost clockot.
Intelhez sajnos nem sokat tudok hozzászólni, 6600k volt az utolsó CPU-m tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus