Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zebra_hun

addikt

LOGOUT blog

válasz Soulles #55 üzenetére

Köszi.

X2N:

Valóban, az nem erős cpu terhelés. Egy átlagos terhelés, de a ram piszkosul megnyomja.
    DDR4 gépemen 26e DDR5 alatt 30e ha tuningolom a ramot.
    Béna lassú, ócska xmp ami semmire se való, -4e pont.
    Teljes rendszer fürgeségre alkalmas, jó a TS 3. menet.

Kérnék én is vmit ha lehet.
    Egy normális HWINFO kíséretében készített:

- 10 perc Cb R23 loop utolsó másodperceit.
    - 1-2 óra Y Cruncher VST/VT3 váltót 8.2-vel.
    - 5 perc Y Cruncher SFT-t (Overclock E & R + limitmentes).

Az a baj, hogy ilyet soha az életbe nem láttam, olyan mint a kolombó' felesége.
    10 perc loop egy átlagos óvodai, gyermekterhelés.
    1 óra VST/VT3 a bitrátával azt is megmutatja, hogy mekkora rakás sz*r az egész gépünk amellett hogy a cpu-t piszkosul beterheli a ram-mal együtt.
    Ez egy alap teszt, ez a minimum. Aki ezt nem csinálja végig legalább 10*10 kbits/s-on, az nem tudja mit épített, és mennyire fürge a masinája.
    SFT teszt pedig ue, csak ram-ot nem terhel, Vcore beállításra hasznos, ezért is "csak" 5 perc.
    HWINFO-nak a stressz elott kell indulni ~ 5mp-cel, hogy rajta legyen a min oszlopban az idle állapot.
    Fotó csakis futás közben készülhet, hiszen ha nem fut, kalap sz*rt ér az egész.
    Szívesen megnézném bármely AMD procit, hogy mit tud, de szabályos, adatokat közlő képet sajnos nem találtam, láttam.

HWINFO-n a lényeges adatok, példakép.
    Itt ráadásul erős oc-t is adtam.

Szóval a cpu-knak ilyen teszteken kell átmennie, ha ilyen nincs, az semmitérő adat.
    Nagyon kíváncsi lennék az Y C VST/VT3 váltóra, az a világ legjobb stressz tesztje.

:R

Tesztek, hogy mennyire különböznek. Tegnap a kérdéses Geekbench 6-nál futtattam HWINFO-t, 147W volt a peak, de átlag 30W...
    Az minden, csak nem terhelés. A 4p 8mp-ből 4 perc a GB6, ~8mp az idle.

GB6

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák