Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
Hirdetés
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
X2N:
Valóban, az nem erős cpu terhelés. Egy átlagos terhelés, de a ram piszkosul megnyomja.
DDR4 gépemen 26e DDR5 alatt 30e ha tuningolom a ramot.
Béna lassú, ócska xmp ami semmire se való, -4e pont.
Teljes rendszer fürgeségre alkalmas, jó a TS 3. menet.Kérnék én is vmit ha lehet.
Egy normális HWINFO kíséretében készített:- 10 perc Cb R23 loop utolsó másodperceit.
- 1-2 óra Y Cruncher VST/VT3 váltót 8.2-vel.
- 5 perc Y Cruncher SFT-t (Overclock E & R + limitmentes).Az a baj, hogy ilyet soha az életbe nem láttam, olyan mint a kolombó' felesége.
10 perc loop egy átlagos óvodai, gyermekterhelés.
1 óra VST/VT3 a bitrátával azt is megmutatja, hogy mekkora rakás sz*r az egész gépünk amellett hogy a cpu-t piszkosul beterheli a ram-mal együtt.
Ez egy alap teszt, ez a minimum. Aki ezt nem csinálja végig legalább 10*10 kbits/s-on, az nem tudja mit épített, és mennyire fürge a masinája.
SFT teszt pedig ue, csak ram-ot nem terhel, Vcore beállításra hasznos, ezért is "csak" 5 perc.
HWINFO-nak a stressz elott kell indulni ~ 5mp-cel, hogy rajta legyen a min oszlopban az idle állapot.
Fotó csakis futás közben készülhet, hiszen ha nem fut, kalap sz*rt ér az egész.
Szívesen megnézném bármely AMD procit, hogy mit tud, de szabályos, adatokat közlő képet sajnos nem találtam, láttam.HWINFO-n a lényeges adatok, példakép.
Itt ráadásul erős oc-t is adtam.Szóval a cpu-knak ilyen teszteken kell átmennie, ha ilyen nincs, az semmitérő adat.
Nagyon kíváncsi lennék az Y C VST/VT3 váltóra, az a világ legjobb stressz tesztje.Tesztek, hogy mennyire különböznek. Tegnap a kérdéses Geekbench 6-nál futtattam HWINFO-t, 147W volt a peak, de átlag 30W...
Az minden, csak nem terhelés. A 4p 8mp-ből 4 perc a GB6, ~8mp az idle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elden Ring
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VPN topic
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen