Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszapka
csendes tag
Mindenkinek más a preferenciája. Szerintem a tudás és az egyéni igények szorosan összefüggnek. Nagyon sok jó érv és ellenérv elhangzott egyik vagy másik mellett.
Viszont a cikk lehetett volna picivel tájékoztatóbb jellegű. AMD köztudott, higy nem kezeli a magasabb órajelen tuningolt ramokat. 8000mhz-es ram az játékban 10-20 fps-t hoz az asztalra plusz késleltetést is javítja. Nemsokára jönnek a 10ezer feletti ramok sőt rebesgetik, hogy 20 ezer feletti. Amd mellett meg 6000mhz-en ketyegnek?? Ez komoly? Nagyon jó teljesítménye van ezeknek a prociknak elismerem, de, hogy az intelt nem fogja tudni leelőzni bizonyosan tudom. Eddig is nagyon sokan ezért vettek intelt ahogy én is. De mondjuk akik nem foglalkoznak a témával ilyen mélységekben azok egy kicsit szélesebb körű tájékoztatást kaphatnának... Mezei felhasználónak az AMD 10/10 amúgy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen