Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Az én 10900-ammal tökéletesen meg vagyok elégedve. Most tuti nem váltok platformot még pár generációig, nem is ez volt a terv, a terv a 4070TiS volt, meg az SSD-re váltás még a nagy áremelkedések előtt, amiket meg is vettem.
Majd kiforrja magát ez az Intel féle heterogén CPU rendszer, és majd akkor váltok.szerk: Amúgy nem az ellentétes véleményen van a hangsúly, mert az OK, hanem ahogy előadja azt, azt kellene nézni, állítva valótlanságot bármiről.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...