Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma este ismét górcső alá vetettem az X99 setupot a 980Ti kártyával. Az elején a rendszer valamiért makacskodott, de 1 órás küzdelem után kezdett kezesbárány lenni. A 3dm11 folyamatosan a 3. gpu teszt elején belefagyott, és csak hard resettel lehetett életet lehelni a rendszerbe, így visszatértem a vantage-ra.
A pot mindkettő hardveren tökéletesen feküdt, így sikerült jelentős javítást eszközölnöm az előző eredményemen. Viszont ez a friss driver nem igazán jó ezekhez a benchekhez, hiába volt a lod, a gpu2 teszt nem hozta a megfelelő pontszámot.
Vantage 87408 Globál 1 gpu WR9.A tesztelés végén volt 2 termosz LN2, és próba szerencse alapon rányomtam a 3dm11-re, és ezt dobta ki. Sajnos itt is látszódik az eszközillesztő problémája, úgyhogy legközelebb visszatérek a 355.98-ra.
3dm11 31537
Sajnos jelenleg a hwbot-ra nem lehet feltölteni, így a direkt link most elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest