Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy érzed. nem kötelező semmi sem, tiszteletben tartom a véleményedet de nem értek vele egyet. nem tudom ti azelőtt mivel segítettétek egymást más csapatokban, mennyire volt közös support és mennyire találkoztatok személyesen vagy teszteltetek együtt. én szüken véve ezeknek a feltételeknek a teljesülését és megosztását hívnám csapatnak. ami nekem előtte az OCTeamHungary-nál ezt jelentette. a Team Hungary nem erről szólt már az elejétől sem. hanem a HWBOT rankingról. minnél feljebb juttatni a magyar zászlót, így kiállva a nemzetközi fórumok/csapatok ellen. se több se kevesebb. ezen kívül vannak akikkel soha nem találkoztam még személyesen és vannak akikkel kb napi heti szinten beszélek vagy tesztelünk együtt. persze segítjük egymást sokkal inkább mint előtte, mert közös érdekünk, de attól mert belép valaki nem fog semmi járni neki mivel ahogy eddig úgy ezután sem vett részt semmilyen tevékenyégben, ebből fogva ha nincs elvárás a tagokkal szemben neked miért is lenne fordítva? ha ez bárki számára félreérthető volt sajnálom. de szerintem ez így logikus. a facebook-rol pedig több vitát nem fogunk áhozni ph-ra, mert előzmények nélkül csak félreértitek a szituációt és ilyen vitákba keveredhetünk. énis sajnálom és csalódott vagyok, hogy nem vált be az ötletem, vagy eddig élt. de ez van a tuning megy tovább, szerintem aki eddig is tesztelt és közeli viszonyban volt a másikkal, az ezután is változatlan marad. részemről nincs harag senkivel szemben maximum a koncepció volt rossz mert mások vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mini PC
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Proxmox VE
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest