Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy érzed. nem kötelező semmi sem, tiszteletben tartom a véleményedet de nem értek vele egyet. nem tudom ti azelőtt mivel segítettétek egymást más csapatokban, mennyire volt közös support és mennyire találkoztatok személyesen vagy teszteltetek együtt. én szüken véve ezeknek a feltételeknek a teljesülését és megosztását hívnám csapatnak. ami nekem előtte az OCTeamHungary-nál ezt jelentette. a Team Hungary nem erről szólt már az elejétől sem. hanem a HWBOT rankingról. minnél feljebb juttatni a magyar zászlót, így kiállva a nemzetközi fórumok/csapatok ellen. se több se kevesebb. ezen kívül vannak akikkel soha nem találkoztam még személyesen és vannak akikkel kb napi heti szinten beszélek vagy tesztelünk együtt. persze segítjük egymást sokkal inkább mint előtte, mert közös érdekünk, de attól mert belép valaki nem fog semmi járni neki mivel ahogy eddig úgy ezután sem vett részt semmilyen tevékenyégben, ebből fogva ha nincs elvárás a tagokkal szemben neked miért is lenne fordítva? ha ez bárki számára félreérthető volt sajnálom. de szerintem ez így logikus. a facebook-rol pedig több vitát nem fogunk áhozni ph-ra, mert előzmények nélkül csak félreértitek a szituációt és ilyen vitákba keveredhetünk. énis sajnálom és csalódott vagyok, hogy nem vált be az ötletem, vagy eddig élt. de ez van a tuning megy tovább, szerintem aki eddig is tesztelt és közeli viszonyban volt a másikkal, az ezután is változatlan marad. részemről nincs harag senkivel szemben maximum a koncepció volt rossz mert mások vagyunk

Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- Windows 7
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS Z97I-PLUS WiFi6 + i7-4790K + 16 GB + Intel hűtő Foxpost mehet !
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest