Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Nos. beszámoló az első minuszban történő tuningomról.
Féltem a páralecsapódástól, de ezt sikerült kivédeni öntapadós armaflexx csíkkal+ armeflex "csővel". Ezen túl is lennénk.
Felkerült a fej a procira. Kompresszor bekapcsol, megvártam míg lement - 40 c alá (gondoltam így kell) bekapcsoltam a gépet, belépek biosba, nézem a hőfokot és itt kezdődtek a problémák. a hőfok -7 és -41 fok közt ugrált. Mondom mivan? (kb 5 mp ig -7et 5 mp ig -41 et mutatott). Nem is nagyon foglalkoztam vele. bebootolt a gép, nézem coretempet, az hála istennek kijelezte a hőfokot. (itt a léghez beállított alapfeszes 3040 mhz es beállítások mentek még. Minden rendben működött, primeot is ráengedtem ami közben -37 fölé nem ment a hőmérséklet. Itt elkerekedett a szám.
. Gyoran újraindítottam, adtam neki 1,400 v feszt és 3140 mhz et. (ezen az órajelen még alapfesszel is bootol). Bebootolt de az órajel 2200 (alap) cpu-z szerint terhelve is, mikozben biosban 3140 van beállítva. Akárhányszor próbáltam, bárhogyan, csak alapórajelen indult. Visszatettem arra az órajelre amivel legelőször indult, de úgy se ment. Cmos clear sem segített.(szinte mindent kipróbáltam egyesével, külön-külön, egyszerre, + fesz, de ezeket feleslegnek tartottam mert léggel nem kellettek hozzá. Most léggel megint semmi baja. Ezt neveznénk coldbugnak? Vagy csak szimplán user error?
(szerintem igen
)
Igazából nagyon tetszik a dolog, türelmem is lenne hozzá, de így sajnos nem megy. Más hardverem meg nincs amin tesztelgetni tudnék. vagyis van, egy abit an8 fatal1ty lap. Majd jövőhéten újra elkérem a kompit, kipróbálom azzal. Hátha...Esetleg nincs valami ötletetek, mit próbáljak még?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Gyoran újraindítottam, adtam neki 1,400 v feszt és 3140 mhz et. (ezen az órajelen még alapfesszel is bootol). Bebootolt de az órajel 2200 (alap) cpu-z szerint terhelve is, mikozben biosban 3140 van beállítva. Akárhányszor próbáltam, bárhogyan, csak alapórajelen indult. Visszatettem arra az órajelre amivel legelőször indult, de úgy se ment. Cmos clear sem segített.(szinte mindent kipróbáltam egyesével, külön-külön, egyszerre, + fesz, de ezeket feleslegnek tartottam mert léggel nem kellettek hozzá. Most léggel megint semmi baja. Ezt neveznénk coldbugnak? Vagy csak szimplán user error?
)