- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hobbbyt
őstag
"ne keverjük már sehova ami a Samsung boszorkány konyhában készül .."
Szerintem itt van egy kis tévedés. Láthatóan semmi varázslatos nem készül a Samsung féle boszorkány konyhában, szóval az nem is boszorkány konyha.. max egy sima kifőzde.Amúgy meg.. ez az Exynos vs. Snapdragon dolog nekem is fáj, de nem azért mert Exynossal nem lenne jó a teló, hanem azért mert ugyan abban a telóban van jobb!
Ezzel keményen a szemembe mondják, hogy nem igazán számítok.. Emberileg nem értem, hogy Amerika miért kap ugyan azért a pénzért jobbat, miközben ők amúgy is gazdagabbak. Az én dollárom/euróm/forintom mivel másabb mint az övéké?
A mai napig egy S10-et használok, a mai napig röccenés nélkül fluidan teszi a dolgát. Nem lenne semmi gond ha az összes Exynossal jönne ki. Tudomásul vennénk, hogy az a samu saját procija aminél a piacon, más gyártónál van jobb is, de a samu féle se rossz. Akinek kell a nagyobb teljesítmény az vegyen akkor Motorolát (vagy akármit amiben az van). -
LosBlancosRM
őstag
Mert ha elkezded összehasonlítani, a soc lesz a legkisebb különbség. S23nál a kijelző se azonos. Nagyjából csak a soc ami közös bennük.
Voltak az Applenek is mellélövései, a Snapdragon se volt mindig jó. Samsung is kilábal majd ebből. Google meg adjon ki előbb egy olyan telefont, amiről egy hét után nem jönnek a hírek, hogy minden sz@r benne.
-
LosBlancosRM
őstag
Nem gondolnám, hogy így van. Eddig is megvették az exynost. Azért mert pár ember itt reggeltől estig szidja, az átlagembert nem érdekli, nem is tud róla, hogy van egyáltalán alternatív soc. Ha meg tudja, és zavarja, ott az Ultra. Samsungnak nem az első olyan húzása, hogy "ha az Apple megteheti, mi is". Ott tavalyi soc van a simákban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged