- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz Eugene Roe #8858 üzenetére
Valamelyik régebbi Őszintén órákról részben volt egy 10-15 perces fejtegetés e témában Dávidtól. Gonzi talán tudja, hányadik számú rész volt. Ott eléggé kivesézték a témát. Ha pedig a fifikáns megoldások is érdekelnek, nézd meg az utolsó előtti, percütős Edox részt. Nagyon érdekes műszakilag.
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
addikt
válasz Eugene Roe #10624 üzenetére
WDL szinte biztos nem ad kedvezmenyt, de ezt az orat viszont vetek megvenni listaaron. Mire kijossz a boltbol mar a felet eri. Chrono24-en megrendeled es ennyi.
Ebben ETA szerkezet van, ezert nem olyan horror a szerviz, ha nem hivatalos helyre viszed. A hivatalos az olyan 3-500 ejro lehet.
szerk. Amugy ez inkabb ferfi meret, holgyeknek en BB32-t neznek inkabb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Eugene Roe #10626 üzenetére
Annyit meg erdemes tudni a Tudor-rol, hogy a hivatalos szerviz a WDL akik szegenyek tok benak. Es mar a Rolex sem veszi be szervizre ezeket az orakat, miota ez a WDL borzalom a hivatalos szerviz. Tehat arra szamits, hogy garancia idon tul nagyon maceras a szerviz, ha hivatalos uton szeretned megoldani, vagy inkabb lehetetlen. Ha jo a nem hivatalos ut is, akkor nem lesz gond, ezt az ETA szerkezetet barki tudja javitani nagyjabol.
Ha van lehetoseged akkor inkabb Becs vagy chrono24.
-
lenox
veterán
Mondjuk az mar par eve volt, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy Becsben tobb engedmenyt adtak Omegara. Tudort azt nem vettem mondjuk.
Ez a model tetszik amugy mindkettotoknek? Csak mert nalunk az a tapasztalat, hogy a 'meglepi' orat nem hordja, amiket egyutt valasztottunk azt meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #10631 üzenetére
Hoppá, Longines-nél találtam még egy Conquestet, csak kár, hogy a 34-es quartz és 39-es automata között nincs egy 36 körüli
A conquest VHP meg kicsit furi, na mindegy még egyszer köszönöm a segítséget és gondolatindítót!
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
lenox
veterán
válasz Eugene Roe #10632 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz Eugene Roe #10634 üzenetére
Nem ugyanugy az is 1 misi?
-
tag
válasz Eugene Roe #10631 üzenetére
Egy "aktuális" színekben pompázó szép kis Bretyó esetleg?
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Veron
addikt
nekem volt ilyen Tudorom, szerintem nagyon minőségi és jó óra ár-érték arányban.
kivül jól kidolgozptt, belül tucat a jó értelemben, mert egyszerű és olcsó javítani. hosszú távon nálam 1 mp-en belül járt.
mondjuk én nem ennyiért vettem és használt is volt, de bármikor megvenném újra. gondolkozom is rajta."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest