Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
10 millióért is meg lehet venni másodkézből
múlt héten nekem azt mondta a butik, hogy jövő nyárra megjönne egy 36-os Explorer. nincs vásárlási előzményem náluk. -
No.01
addikt
Ahogy irtam egy quartz is van a listan (SBGN027) ettol fuggetlenul nem ertem, h miert olyan nagy elvaras 2023-ban, h egy alulrol 4k ora ne ketyegjen el legalabb 70 orat amikor ezt egy 3 szamjegybe kerulo Hamilton is tudja manapsag...
A kis meret utani kereslet most kezd csak manivesztalodni a gyartoknal (tenyleg nem ertem az okat, de inkabb skip) de hogy egy nagyobb jarastartalekkal rendelkezo werk hasznalata miert tart ennyi ideig az tenyleg nem fer a fejembe.
Lehet igazad van, h a 4k-ba ez nem fer bele de en ezzel szemely szerint nagyon nem tudok egyeterteni. -
Veron
addikt
képet, képet, képet pls!
hol vetted és mennyiért, ha szabad kérdeni (akár privátban is)?
Watchgringa videóját néztem, abban keresgett egy picit, hogy túl nagy a csuklójára. élőben személyesen még nem láttam, de a szögletes forma miatt biztos nagyobbnak hat. aztán jött a half link ellenérzés és lemondtam róla egy időre... de annyira eltalált a stílusa, hogy nem lehet csak egyszeűen sutba dobni. -
Tufa_
aktív tag
Nem mondtam hogy kihivas, csak az hogy amiket latsz videokon hogy $500 meg $1000 margin per $15-30k's ora (pl Roman Sharf fele csatornan), az tobbnyire fake. Gondolom igy egyszerubb vonzani a vasarlokat... Az angliai dealerek meg egy teljesen mas kategoria, kb 5 a 100bol aki hajlando keszletre venni, es abbol az 5bol 4 ilyen 40%al piaci ar alatt
-
Tufa_
aktív tag
AP Royal Oak Offshore.
Mas oraknal is ez a helyzet. Subdial a 45. Eves Snoopy Speedy-t pl £15kert vennek, amikor £20k a legolcsobb egesz Europaban. Egy eves batman £12.5k megbizasi (consignment) alapon csak, es ugy hogy Subdial viszonylag kis haszonnal dolgozik. Watchfinder £10.5k kp-t mondott ra par hete
-
TakiUZ
tag
Szerintem onnantól, hogy a gyártó hivatalosan beszáll a használt piacra, ő fogja az árakat diktálni. Azok az emberek akik nem akarnak várni, szerintem 15 000-ért inkább megveszik a hivatalos, szervizelt órát, legyen az 3 éves, mint a 2 hete kihozott nepper órát (ugye láttunk rá példát, hogy a pár hetes órában hamis volt a szerkezet, mert az eredetit átpakolták egy hamis tokba.) Innentől viszont a nepper csak alacsonyabban tud eladni, alacsonyabban tud felvásárolni mint a Rolex. Közben a Rolex a 10 000-es óra árát megemeli 12 000-re, a 15 000es használt árat meg szép lassan csökkenti 13 000-re és el is lehetetlenült a nepper. Aztán lehet rosszul gondolom és ugyan úgy megveszik a neppertől is, mint a hivatalos helyről.
-
WiZARD
addikt
Ehhez mondjuk eddig 3 évet se kellett várni.
Tavasszal butikból kihoztam órát, megláttam az undorítóan igénytelen mutatókat, el is ment a kedvem az órától és dupla áron elment 2 nap alatt.
Mondjuk ahogy esnek az árak, most már nem dupla ár lenne, de azért most is jó biznisz. -
Eugene Roe
őstag
Hát a chrono24-es német kereskedői 840 ezer ft-os árral számoltam
bár tény, hogy az itthoni milliós árat linkeltem.
300-850 között keresek, ha van rá mód, akkor automatát, de quartz se nagy gond. Szerelésre az 50-100k-s eta szimpatikusabb, mint a 180-300 ezres omega.
(Mondjuk a 300k az messze van az exkluzívtól
még Magyarországon is, de gondoltama Tudorral már átmerészkedem a seiko/microbrand topikból)
-
Itthon azert is nehez ugy ez engedmeny, mert minden markanak van egyetlen boltja es ennyi. Raadasul olyan helyen, ahol bemegy meglehetosen gyakran egy csapat kinai turista es reklamszatyorbol kifizet 10-20db orat. Rolex-ben is folyton van par mackonadragos kinai turista akarmikor megyek. Es nem egy orat vesznek... Ehhez kepest mas nagyvarosokban akar par meteres tavolsagban is van tobb AD, akik egymassal is versenyeznek a vevokert. Nalunk errol szo nincs.
-
Tufa_
aktív tag
Kb az osszes Vacheronnal ugyanaz a helyzet, kivetel a kek sima szamlapos Overseas talan egyedul ami lista ar felett van hirdetve. Elvileg ezekbol a listaarakbol tudnak valami kedvezmenyt (5-15%okat irnak egy masik forumon), ajanlottak is, de nem igazan mentem bele hogy mit mennyi, ugyse venne'k..
#10557TakiUZ Tudom. Junius vegen kapom meg a csak datumos verziot.
-
Tufa_
aktív tag
Nem mondanam hogy flipper lennek, a ket ora kb £800al tobbert ment el amennyiert vettem..
Ezen az APn kivul mar csak 2 orara varok (Batgirl es a 15500), utana pedig leepitenem a keszletet arra a szintre aminel nem erzem ugy hogy egy fel londoni lakas ara pihen a bank szefjeben es szivesen hordom akarmelyiket.. Az AP-t azert vettem mert maskepp nem tudok rendelni 15500at, es hat tetszik marad, ha nem akkor eladom.
A Seamaster nem gondoltam hogy ekkora lesz, ha kb 10%al kisebb lenne, biztosan megtartanam es hordanam is. Ez valoszinu buktaval megy majd el..
Van egy hulkom es egy 116508am amit csak befektetesnek vettem. Az osszes tobbit azert mert tetszik, vagy azt hittem tetszeni fog, mint pl a SkyDweller. -
Tufa_
aktív tag
Vagy a YM40, vagy a Batgirl jelenleg.
Az Overseas vagy az AP meg kerdeses hogy hordanam-e oket hetkoznap, es valoszinu azok ahogy megjonnek, par ora megy majd el helyette, tul sok oram van.. Az SD43 es a DJ41et mar eladtam#10511vadászcsiga
Nem, sot.. A lanyom Oktoberben szuletettAz asszony tagja a donteshozo forumnak is hogy mit veszek.
-
WiZARD
addikt
Azért a Credor márkanévtől nem kell önmagában elájulni, nem feltétlen több/jobb mint egy átlag GS.
Amit a MAS csinál, az más kategória, de megint "mindegy" hogy Credor vagy GS logó van rajta(sőt a 9R02 is elvileg feljebb pozicionált szerkezetet jelent mint a 7R14)
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
Van aki "kockáztat" - Polgár Á. azért parádézott már übergagyi kínai fake tourbillon órával. (Talán ALS akart lenni, de biztos van akinek megvan róla scrshot)
Mindezt úgy, hogy ténylegesen van pénze és többek közt óraszakértőnek adja elő magát.Amúgy én se gondolom, hogy jellemző lenne, hogy gagyit hordanak bizonyos szint felett.
Biztos előfordul, de nem ez a többség.
Megint más egy magát menőnek eladni akaró "celeb"... -
Nem mondod!!!
Ez és ennek fordítottja is igaz.
Nem is tudom ki volt az a "gazdag" akinek lakás, kocsi, bankszámla és óragyüjteményét is lefoglalták... Majd a Nav megszellőztette, hogy mind hamis és kalap szart sem érnek.
Illetve a a bíróságon a c vajda... kezén a 12 milliós pompás óra - de ő szegény, mert minimálbérre van bejelentve.
Mondanom sem kell, hogy le lett foglalva ha már volt szives elhozni- és az bizony valódi volt! -
Igen a Langen ez egy komplikáció. A mp mutató visszaugrik a 12-es állásba. Oris 400-nál a percmutató ugrik vissza kb 3percnyit???
SH21-nél a másodpercmutató ugrik egyet oda-vissza. A Chr. Ward magyarázata az, hogy a 2db rugóház (ugye a 120 óra pr-nek ez már kell) miatt nagy a "feszültség" a mechanikában, ezért ugrik 1et a mutató. Majd levideózom és felrakom.#10037vadászcsiga
megnem tetszik
-
Petrol87
újonc
Acél Datejust 41-est szeretnék.
Sas utcában (swisswatches.hu) kapásból van 4db elég újnak kinéző, csak a számlapjuk nem tetszik.
Az acél órák nincsenek a Rolex butikokban kirakva. A 34-es meg 36-os OP meg Datejust már nem nagyon kell a férfiaknak.
A séfben biztos van azoknak akik már otthagytak több tízmilliót.
A Chrono24 meg tele van fóliás acél Rolex modellekkel.
A Facebook fórumon is vannak ú,j vagy annak mondott "nem kapható" modellek.
Vajon mi a forrás? Nem nehéz kitalálni. -
phranxinatra
aktív tag
A hivatalos eladó hogyan adhatná a hivatalos ár felett az órákat? A Rolex honlapján minden modell ára fent van, ip-cím alapján mutatja az adott országét. Itthon a 27% Áfa miatt magasabbak az árak, ráadásul elég vicces árfolyamon számolnak ha forintban fizetsz.
Mi miért akkora gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged