Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
BobaHWSW #91083 üzenetére
Szerintem ez nem szülőség kérdése, hanem sokkal inkább "világnézeti" kérdés, hogy ki mennyire elfogadó, mennyire ítél külső alapján.
Engem nem érdekelne, én kifejezetten szeretem ha valaki kicsit lázadó, bevállalja a saját dolgait és nem mindenkinek mindenáron megfelelni akar.
Asszonyt talán meg lehetne győzni, de nem rajongana az 5letért.
(Kávézóba tavaly jelentkezett egy lány, aki fiúnak szültetett, de átoperálták, stb. Én behívtam interjúra, mert ha mint munkaerő megfelelő, akkor a többi nem érdekel. Asszony behívni se akarta...)
-
blueboi69
őstag
válasz
Nekem alapból van ellenszenvem, de az évek és a csajok alatt eljutottam oda, hogy azért megvan a véleményem, hogy fúdeborzasztóan néz ki( ha valóban az, mert van akinek jól áll a felnyírt haj!) de azért adok neki esélyt, hogy a szakmájában vagy emberileg jó legyen
Másik oldalról viszont az is érdekes mennyire ragaszkodik ehhez. Ha úgy itéli meg, hogy a szakmájában nem tud így érvényesülni, akkor fel kell tennie a kérdést, hogy ragaszkodik-e a fenyírt hajhoz vagy meg tud szokni egy konzervatívabb hajviseletet annak érdekében, hogy a munkája gördülékenyebb legyen.
-
Sipi-
őstag
válasz
Ismerős bébiszitternek egy felnyírt hajú, kicsit punk kinézetű tűzzsonglőr csajt fogadtak. Jó döntésük volt, már nem bébiszitterkedik nekik, de barátnők lettek
A gyerekekkel is jól bánt, szerettték a gyerekek is.
Szerintem ha ápolt a külseje, nem elhanyagolt a ruházata sem, akkor a frizura mindegy. -
eattila
őstag
válasz
Szerintem szimplán annyi, hogy az olyan outlaw/punk/lázadó stílus. Bár arra igen PC mindenki, szóval nem értem. Ha személyesen ok, akkor nem kizáró ok. Ha kép alapján kénre rábökni valakire akinek nincs, akkor lehet azt választanám.
Nekem nincs amúgy bajom ezzel a frizurával. De valami pavlovi rutin lehet. Amúgy nekem a nő haja legalább az állkapcsa aljáig ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest