Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz
-NoVa- #40896 üzenetére
Tegnap délután fél 5kor kanyarodtam ki a Száva utcáról és azt hittem dugó van az úton, mert álltak a kocsik sorban, egymás után. Vártam 1-2 percet, de a hátulról jövő néhány kocsi elkerült, így én is elkerültem az álló kocsikat. Kb. 100-150 méterrel előrébb volt egy gumis, arra vártak az autók
Legalább 25-30 kocsi várt, vasárnap, este fél 5-kor.
-
válasz
-NoVa- #40896 üzenetére
a második kerületet kerüld el, ott vannak már most le nem takarított, de kicsit már jéggé tömörített havas utak.
különösen tetszett az, ahol az utca közepén egy buszt előtt próbáltak utat takarítani, hogy ne csússzon tovább, visszatolatni viszont nem tudtam... aztán végül sikerült üresben elcentizni mellette, és gyökkettővel legurulni, hogy ne csússzak bele a főútba keresztbe -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #40896 üzenetére
Itt sír a fél ország, közben akkora baj azért nem volt. El vagyunk kényelmesedve. Mindenki azt várja, hogy csettintésre tűnjön el a nyűg. Én mondjuk rendesen beértem melóba, tudom, hogy másnál ez nem egészen volt így, de minden megállóban és sarkon nyomják a lapátot, hidakon megy a kis tolólapos gyösz, azt sem kellene mondani, hogy nem csinálnak semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Renault, Dacia topik
- E-book olvasók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest