Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Felraktam a programot, de nem tudja átnevezni. Így hát áthelyeztem a gyökérbe, majd ott neveztem át. Ott már sikerül simán a Windows segítségével is átnevezni. Viszont az írásvédettség továbbra is fennáll, ráadásul Csökkentett mód alatt se lehet megszűntetni. Próbálja módosítani az attribútumokat - úgy is tűnik, hogy sikerül neki, de amint bemegyek a Tulajdonságokba, ismét azzal találom magam szembe, hogy írásvédett.
Megnéztem, hogy a fájlok is írásvédettek-e, amik benne találhatóak, és rájöttem hogy nem. Csupán az összes benne található mappa. Szóval most szerintem teljesen szétbombázom és fájlonként építem újra.
És ami még fontos: Csökkentett módban is kifagyott az explorer.exe, pedig csak a mappában járkáltam ide-oda, nem nyitottam meg semmit.
Benmartin: Sima Windows ''intézőt'' használok, nem szoktam Total Commanderezni. Mindenesetre elég elszomorító, hogy így megdöglik az explorer még Csökkentett Módban is. Nah de most tényleg nekiesek a mappának és szétbombázom, mert nem akarom, hogy 8+3 karakterre nevezze át a fájlokat a DOS, mert akkor ceszhetem az egészet.
peterkeT: A legviccesebb az egészben, hogy nem tettem írásvédetté, mert miért tettem volna. Nem is volt soha titkosítva, mert sosincs benne olyan amit nem lenne jó ha más is látna.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest