Keresés

Aktív témák

• MarKoo

addikt

válasz Lortech #8 üzenetére

Felraktam a programot, de nem tudja átnevezni. Így hát áthelyeztem a gyökérbe, majd ott neveztem át. Ott már sikerül simán a Windows segítségével is átnevezni. Viszont az írásvédettség továbbra is fennáll, ráadásul Csökkentett mód alatt se lehet megszűntetni. Próbálja módosítani az attribútumokat - úgy is tűnik, hogy sikerül neki, de amint bemegyek a Tulajdonságokba, ismét azzal találom magam szembe, hogy írásvédett.

Megnéztem, hogy a fájlok is írásvédettek-e, amik benne találhatóak, és rájöttem hogy nem. Csupán az összes benne található mappa. Szóval most szerintem teljesen szétbombázom és fájlonként építem újra.

És ami még fontos: Csökkentett módban is kifagyott az explorer.exe, pedig csak a mappában járkáltam ide-oda, nem nyitottam meg semmit.

Benmartin: Sima Windows ''intézőt'' használok, nem szoktam Total Commanderezni. Mindenesetre elég elszomorító, hogy így megdöglik az explorer még Csökkentett Módban is. Nah de most tényleg nekiesek a mappának és szétbombázom, mert nem akarom, hogy 8+3 karakterre nevezze át a fájlokat a DOS, mert akkor ceszhetem az egészet.

peterkeT: A legviccesebb az egészben, hogy nem tettem írásvédetté, mert miért tettem volna. Nem is volt soha titkosítva, mert sosincs benne olyan amit nem lenne jó ha más is látna. :U

• MarKoo

addikt

válasz Lortech #4 üzenetére

Pontosan most léptem meg a másolásos dolgot, de írásvédett. Mindjárt jövök, leveszem róla csökkentett módban.

Aktív témák