- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentavirág
újonc
válasz
Fferi50 #35026 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos nincs konkrét dátum, csak adott napok, és annyit tudni, hogy az 1. nap hétfő volt. Maga a munkalap így néz ki:
Ebben szeretném kicserélni a számokat arra, hogy hétfő, kedd stb.
A másik táblázat, amit készítettem hozzá, így néz ki (az eleje):Arra gondoltam, hogy valahogy ez alapján szeretném kicserélni tömegesen a számokat a másik munkalapon, de nem tudom, hogy erre van-e lehetőségem Excelben?
-
Mentavirág
újonc
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség az adatok tömeges cseréjére az Excelben, úgy, hogy több számot egyszerre ugyanarra az információra cserélek ki?
Van egy munkalapom, amin rendelések szerepelnek: az első oszlopban az adott megrendelő azonosítója, a mellette levő oszlopokban pedig hogy melyik (hányadik) napokon rendelt.
Ezeket szeretném egységesíteni, mert csak arra lennék kíváncsi, hogy az illető milyen napon (hétfő/kedd/stb.) adta le a rendelését. Elsőként arra gondoltam, hogy egy másik munkalapra készítek egy táblázatot, amiben minden szám mellett szerepel, hogy az milyen nap (pl. 434. nap = szerda), de sajnos nem találok függvényt amivel ki tudnám cserélni az adatokat. Valakinek van esetleg valamilyen ötlete erre?
(2016-os Excelt használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest