Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nagyon köszönöm segítséged! Sajnos még nem sikerült a képlet, de már nagyon közel lehetünk szerintem.

#HIV hibát dobja.
Még egyszer megpróbálom másképp.
Az első lap A oszlopában fel van sorolva: 'munkafüzet 1, munkafüzet 2...munkafüzet n'. Ugyan ilyen nevek alatt van a többi sheet.
Ha a képletet manuálisan megadva =munkafüzet n!$X$X a megfelelő adatot adja. A kérdés az lenne, hogy az A oszlopban található felsorolásból hogyan tudom a képletbe a szöveget és nem a hivatkozást másolni. Tehát hogy ne =A1!$X$Y legyen hanem hogy a cellába beleírt szöveget másolja tovább a képletbe (=munkafüzet n!$X$X)Köszönöm javaslataid.
-
skoos
őstag
Kedves Guruk, a következö problèmàval àllok szemben:
Van egy több lapból álló excel munkafüzetem.
Az első lap egy összegző lap, melyen szerepel egy oszlopban a többi lap neve, mellette levő oszlopokba pedig szeretném ha a többi lapról átmásolna bizonyos cellákat.
Mivel az első lapon kívül az összes többi lap formanyomtatvány, minden lapról ugyan az a pár cella szükséges.
Azt szeretném ha az első lapon levő „többi lap oszlopban” található nevekből illessze be a hivatkozási függvénybe a nevet. (=’többi lap oszlop’!$X$Y) de ilyenkor csak a cella hivatkozását másolja tovább (=’A1’!$X$Y … ’An’!$X$Y) nem a bele írt szöveget, ettől a képletem hibás lesz és nem hivatkozik jól.
Mi erre a megoldás?Megköszönnèm segìtsègetek,
Sanyi. -
skoos
őstag
Segítsetek plíz. Egy 00007364 jellegű számsorcellából kéne kimásolnom az utolsó 5 karaktert egy másik cellába. Milyen függvény tudná ezt megcsinálni nekem?
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Segítsetek, gondban vagyok. 350 képet kellene az excelbe beillesztenem, egymás alá, mindegyiket külön cellába, sorrend tökmindegy.
Hogy tudnám ezt megcsinálni?
Nagyon megköszönném segítségetek!Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50