-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
Fferi50 #51263 üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséget, nagyjából hasonló dolgokat gugliztam össze.
Azóta rájöttem, hogy normál cellába beírva hibátlanul működik, pl egy A2 mezőn, viszont nekem ez volt a képlet a cellában amit kibővítettem és az ilyen képletekkel nem hajlandó együttműködni:=RemoveAccents(srenter!E2:E13000)Kijavítottam erre és hibátlan: =RemoveAccents(srenter!E2)
Így viszont csak hagyományos módon tudtam kitölteni a 13000 cellát lefelé, viszont működik -
vakondka
őstag
Sziasztok,
Most először használnék makrót, elvileg mindent a leírás szerint csináltam, viszont nem csinál semmit.Felvettem a modulhoz a VBA scriptet, makróbarát excelként van elmentve, bekapcsoltam a fejlesztői eszközöket is.
Ha az excelben a VBA gombra kattintok akkor látom a scriptet, de ha a makrók gombra kattintok akkor nem mutat egyetlen makrót sem. Gondolom futtatni kellene, de nincs mit.
Előre is köszi
-
vakondka
őstag
válasz
Delila_1 #4375 üzenetére
Köszi.
Ez elsőre jónak tűnt, de ha jól látom akkor végülis annyit csinál, hogy minden cikkszám elé tesz 3db nullát.
Viszont nyílván van olyan cikkszám ami előtt eredetileg csak 1, 2, 3, 4 nulla van, vagy éppen egy sincs.Az a baj, hogy ezt a csv fájlt én generálom ki PHP-ből, de akárhogyan csinálom, akkor is eltűnnek a nullák, mikor excel-ből megnyitom....
-
vakondka
őstag
CSV fájlt szeretnék megnyitni excelben, de sajnos az olyan cellákat, amelyekben szám van és nullával kezdődik, azokat lényegében "eltünteti".
pl: 00125487
ez lesz belőle: 125487És mivel ezek cikkszámok, ez komoly gond jelenleg...
Hogyan lehetne rávenni az excelt, hogy ne számként, hanem szövegként értelmezzen alapból minden adatmezőt, mert azt tudom hogy ilyen beállítással rendesen megjelennek a nullák a számok előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged