-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazunga
tag
Belefutottam egy olyan dologba, hogy 93-ban a feltételes formázásnál csak 3 opciót lehet megadni az újabb verziókkal ellentétben. Lehet valamit variálni, hogy egyenlő érték esetén egy bizonyos betűszínnel jelenítse meg a cella a tartalmat? Vagy lemásoltatni? Vagy 20 opció kellene...
-
Bazunga
tag
-
Bazunga
tag
válasz
Delila_1 #13685 üzenetére
Hát én próbálkoztam, de csak nem megy ez nekem. Már a módosítás.13668-as megoldás jó lenne, csak úgy, hogy egy táblázatnyi területet másol le.
Pl. A15-től J21-ig lévő terület, amit a másik lapon már az első cellát az A7-be teszi.Asszem ezt kellene átvariálni valami mássá.
Range(WS1.Cells(sor, "A"), WS1.Cells(sor, "G")).Copy Sheets(nev$).Cells(usor_1, "A")
Ezzel sikerült megoldanom önmagában kb, de az meg kevés úgy.
WB.Sheets(1).Range("A1", "G7").Copy Range("B4")A mentése is majdnem jó lenne, csak a lapokat egy darab külön füzetbe kellene befűznie, nem teljesen szét szedve a lapok alapján. Amúgy teljesen jó lenne, szépen elnevezgeti a füleket a megadott cella alapján
Mindig valami hibát nyomat, ha változtatok valami komolyabbat. -
Bazunga
tag
Na egy újabb dolog van ami jó lenne. Olyat lehet csinálni, hogy egy cella tartomány részt (szóval nem az egész doksit) át lehessen küldeni egy másik munkafüzetbe, de úgy, hogy létrehoz magának munkalapokat egy cella név alapján, pl hetek száma alapján? Pl heti bontást akarok csinálni és akkor lenne ugye 52 munkalap egy idő után.
-
Bazunga
tag
válasz
Delila_1 #13651 üzenetére
Sikerült megcsinálni amit szerettem volna, köszönöm szépen.
Már csak azt lenne jó megoldani, nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e, hogy
például van egy 3x3-as rácsunk, mindegyik ilyen érvényesítéses listás cellás és azt megcsinálni, hogy soronként kiszűrje azt amit már egyszer kiválasztottam.
Pl.: B2-be kiválasztom a 3-as számot, akkor azt ne tudjam A2 és C2-be már kiválasztani. -
Bazunga
tag
Sziasztok.
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy érvényesítési lista alapján kiválasztok egy elemet, akkor változzon néhány cella tartalma. Ezt hogyan lehetne elérni?
Az lenne a cél igazából, hogy a hetek számát kiválasztva változik 2x7 db cella tartalma (dátum és nap) az adott hét dátumaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged