- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Adott egy excel fájlom, amit havi egyszer (esetleg kétszer) kellene indítanom és a benne lévő adatokat - Adatok - Az összes frissítésével - egy adatbázisból lefrissíti? Meglehet oldani?
Előre is köszönöm! Office 2016Norbi
-
snorbi82
senior tag
válasz
Delila_1 #23969 üzenetére
Nem kell szamolni semmit! Minden adat megvan nekem.
Az lenne a lenyeg, hogy adott tabla Minta Janosnak a 18 sorban van minden adata. En azt szeretnem valahogy, hogy egy ures tablazatban a a 18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
A kovetkezo tablam ami lesz ugye 19. sorba lesz Minta Janosne, akit egy ures tablamba szeretnek atmenteni ugy, hogy:18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
Nekem eleg lenne az elso nevre ezt megcsinalni es a tobbit en magam megcsinalom...
Olyan scriptet irtam .vbs-be, hogy letre hoz egy uj táblat es a fix adatokkal kitolti, de amit egy meg levo tablabol kell atemelnie azt nem tudom, hogy kell... Sajnos csak ennyit tudok.. Elnezest!
u.i: bocsanat telefonrol irtam... -
snorbi82
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23962 üzenetére
Szia!
Csináltam gyorsan egy kamut... Ahogy kinéz jelen pillanatban.... Gdrive! köszönöm
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, ami nem kicsi! Gdrive A linkben van egy minta tábla. Természetesen nekem olyan táblám van ami nem így néz ki. Jelen pillanatban van egy táblám amiben 100 ember van, adatai egymás mellett. Természetesen, hogy jó legyen a napom, a 100 embert 100 excel táblába kell tenni, de úgy, ahogy a linken szereplő táblázat.
Nem tudom, hogy lehetséges e olyan script vagy bármi ami varázsol nekem 100 excel táblát a linken szereplő formában.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest