- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fish
csendes tag
Hello! Készítek egy táblát, nem csak saját használatra. A gondom azzal van, hogy a sorba rendezéseknél csak addig mozognak együtt az adatsorok, amíg valamelyik cellára kattintva indítod a rendezést. Ha az oszlopfőre kattintva kijelölöd az oszlopot, csak annak a tartalmát rendezi és így elválasztja az összetartozó adatsort. A leendő felhasználó ugyan nem akarja majd, de előbb-utóbb mégis ezt fogja csinálni, szépen összekavarva az adatokat, és persze észre sem veszi majd. Ha elmagyarázom neki hogyan rendezzen sorba, akkor valószínűleg inkább előbb, mint utóbb követi el a bakit és jön panaszkodni.
A kérdésem, hogyan oldható meg, hogy az igen tisztelt felhasználó is életben maradjon, és én se kerüljek börtönbe, pontosabban fogalmazva: hogyan tudom rögzíteni a sorokat(egymáshoz társítani az egy sorban lévő adatokat) úgy, hogy trükkös kijelölésekkel és sorba rendezésekkel ne válassza el az összetartozó adatokat?
Tudom, nagyon hülye a kérdés...Én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- ASUS RT-AC68U
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest