- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
Antibazsi #3347 üzenetére
Szerintem nem is nagyon tudtad volna, tekintve, hogy az excel nem saját beállításokat hanem az oprendszerét használja (ezek szerint) ami elég érdekes.
Viszont szinte biztos, hogy le lehet ezt programozni isStop: teljesen jogos, bocs, hogy lefelejtettem a mondatból a neved, rád akartam hivatkozni.
-
rdi
veterán
válasz
Antibazsi #3342 üzenetére
Ehhez nem kellene átállítani az oprendszer területi beállításait?
Mert ha a területi beállításoknban a tizedes jel a vessző, akkor szegény axcel nem fogja tudni értelmezni a pontot.
Az, hogy hibás dátumokat ad ki még érthető, hiszen dátumnak tekinti.De egyébként szerintem is számformátumra kellene állítani a cellákat, még a módosítás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest