- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unn@med
csendes tag
hello! igen egyezik! ami azt illeti mind a 200 része a 30000ezres listának. Ezek egy üzlet teljes kinálatának cikkszámai. A 200dbos lista pedig az utóbbi honapban eladott termékek listája. Namost nekem az lenne a cél hogy megkapjam hogy mit NEM adtunk el. Ezért akarom valahogy ''kivonni'' a nagylistábol a kicsit. Erre keresek megoldást. Letöltötem egy SQL Uninform nevü összehasonlitó progit ( az excel listát sql adatbázisból képeztem) de sajnos nem tudom használni, folyamatos hibaüzeneteket küld
Kipróbáltam az excelben ezt az igaz-hamis függvényt de nem akar működni! Létszi írd le részletesen a függvény használatát vagy pls Help me
-
amargo
addikt
tehát van két táblázat, fennti kettő.
Táblázat1, a,b,c oszlop
Táblázat2, a,b,c,d oszlop
az abc oszlopnek egyezőnek kell lennie, a táblázat1 el keresek a táblázat2ben (ez egy bizonyos sor lesz a tablázat2-ben)
majd ennek a bizonyos sornak d oszlopát beilleszteni a táblázat1 mondjuk d oszlopába.
tehát, ha mindennek vége a táblázat1 és táblázat2 bizonyos sora 4 oszlopra megegyeznek és bizonyos sorokra jön majd a #... jelecske, hogy nincs egyező sor.
Érthetőbb voltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest