- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hello!
Hu, kicsit overkill lett a leírásod, de élvezettel olvastam. (komolyan)
Alapvetően 8 számítási verzió jött volna ki, mégha nem is halmazelméleti oldalról közelítettem meg a problémát. Végül mérnöki megközelítéssel egy sima segédoszloppal +1 és szűrőfeltétettel meg is oldottam.
Amint rájöttem h a SZŰRŐ befoglalása lehet a szűrő tömbjén kívül is, onnantól már 1 perc volt megcsinálni.
üdv, FG
-
Delila_1
veterán
De igen, a szerző, Kovalcsik Géza tette elérhetővé.
Azt mondja, az újabb verziókhoz teljesen át kellene írnia a könyvet (reméljük, egyszer megteszi), ezért elérhetővé tette.
A könyvben írtak most is érvényesek, de az Excel újabb verziói sokkal több lehetőséget biztosítanak az újabb feladatokhoz.Sajnos az Összefoglaló szerkesztése le van tiltva, nem tudom betenni az újabb linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest