- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hello!
Hu, kicsit overkill lett a leírásod, de élvezettel olvastam. (komolyan)
Alapvetően 8 számítási verzió jött volna ki, mégha nem is halmazelméleti oldalról közelítettem meg a problémát. Végül mérnöki megközelítéssel egy sima segédoszloppal +1 és szűrőfeltétettel meg is oldottam.
Amint rájöttem h a SZŰRŐ befoglalása lehet a szűrő tömbjén kívül is, onnantól már 1 perc volt megcsinálni.
üdv, FG
-
Delila_1
veterán
De igen, a szerző, Kovalcsik Géza tette elérhetővé.
Azt mondja, az újabb verziókhoz teljesen át kellene írnia a könyvet (reméljük, egyszer megteszi), ezért elérhetővé tette.
A könyvben írtak most is érvényesek, de az Excel újabb verziói sokkal több lehetőséget biztosítanak az újabb feladatokhoz.Sajnos az Összefoglaló szerkesztése le van tiltva, nem tudom betenni az újabb linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged