- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
és #53202 Fferi50
Ne haragudjatok, ezt kicsit elkapkodtam.
A problémát google sheetben kellene megoldanom, szóval az excel-specifikus képleteket buktam. Egy google form adataban kell bogarászni. A sorba rendezéssel az a baj, hogy felügyelni kell. Ha érkezik egy bejegyzés korábbi dátummal, és éppen nincs sorba rendezve, borul a lekérdezés. Ez hamar kiderült, mikor az eltolással próbáltam behúzni az értéket. Apps scripttel megoldható nyilván, csak ott a jogosultságokkal kell mókolni minden egyes táblakezelőnél...
Azt hittem, hogy ha számként van tárolva a dátum, akkor ilyen min-max cuccokkal be lehet határolni valahogy.
Még a queryvel és a filterrel próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest