- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablutor
csendes tag
szia
köszönöm a választ . (sajnos a Voda routerem bekrepált igy most sincs még netem, .....egy havaromnál vagyok igy tudok válaszolni..) küldök 2 képet, azt az instrukciót kaptam ,hogy mindig az első (Alapadatok) fülön irjam be az új könyveket illetve csak itt javitsam azokat az elirásokat hibás/téves cimeket ,neveket amit észreveszek és utána a Data fül alatt az "Refresh all"-al kell frissitenem és akkor minden munkalapon megtörténik a javitás/beirás.... én naiv azt hittem, hogy ha átirom a felső neveket és a cellákat kitörlöm akkor át tudom "varázsolni" hogy alkalmas legyen a bakelitjeim leltárba vételére... de persze nem jött össze !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest