Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az aktuális tábla sorai napi szinten változnak, kerülnek ki sorok, illetve érkeznek újak. Emiatt nem lehet a V oszlopot egy az egyben átmásolni.
Úgy működik az egész, hogy van egy sablon munkafüzetem, amiben elvégzem a szükséges műveleteket, majd az eredményből egy szűrő által kiválasztott eredmény alapján 3 másik excel hozok létre - eddig a füleket másoltam át nem az excelt mentettem más néven, mivel a sablonban van a makró. Ezekben dolgoznak a többiek. Másnap ez a 3 táblázatot bemásolom a sablon egyik fülére és ennek bizonyos értékeit, eredményeit másolom be az aktuális táblázatba.
"w2-es cellában: körte --> ez alapján a v2-es cellában az alma érték kerülne kiválasztására"
Mondjuk ezt nem egészen értem, hogy miért így kellene.
Bocsánat, ezt elírtam, körte érték kerülne kiválasztásra, tehát a megegyező adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest