Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az aktuális tábla sorai napi szinten változnak, kerülnek ki sorok, illetve érkeznek újak. Emiatt nem lehet a V oszlopot egy az egyben átmásolni.
Úgy működik az egész, hogy van egy sablon munkafüzetem, amiben elvégzem a szükséges műveleteket, majd az eredményből egy szűrő által kiválasztott eredmény alapján 3 másik excel hozok létre - eddig a füleket másoltam át nem az excelt mentettem más néven, mivel a sablonban van a makró. Ezekben dolgoznak a többiek. Másnap ez a 3 táblázatot bemásolom a sablon egyik fülére és ennek bizonyos értékeit, eredményeit másolom be az aktuális táblázatba.
"w2-es cellában: körte --> ez alapján a v2-es cellában az alma érték kerülne kiválasztására"
Mondjuk ezt nem egészen értem, hogy miért így kellene.
Bocsánat, ezt elírtam, körte érték kerülne kiválasztásra, tehát a megegyező adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest