- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Szia, Azta... Ez valahol az excel istenszint környékén van. Az én megoldásommal kb 40-50 perc volt 30 ezer sor közül kikeresni a dolgokat. Ezzel pedig kevesebb mint 1 perc. Rettentő gyors, rugalmas a megoldás amit kitaláltál. Minden tiszteletem ezért.
Ha bármi változó van, akár egy új lista vagy másra kell szűrőt használni, mindenhogy megfelel. Ez az amit szerettem volna kezdetek óta. Eddig fogalmam sem volt, hogy lehetséges ilyesmi.
Fferi50:
Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget. Még nem volt időm tesztelni amit kaptam tőled, de este megnézem és össze hasonlítom melyik megoldást lenne a megfelelőbb ehhez a dologhoz.
Köszönöm szépen a sok segítséget! Hihetetlen hogy milyen magas szinten álltok ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4 teszt
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest