Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Az adatok (táblák) közötti üres sorok növelik a fájl méretét.
Az FKERES függvény pontosítása nem a méretet csökkenti, hanem a számolási sebességet javítja.Egyszer kaptam egy olyan fájlt, aminél látszólag semmi nem indokolta a hirtelen megnövekedését. Volt egy olyan érzésem, hogy nem látható ábrák, képek vannak benne. Ez beigazolódott.
Behívtam az Ugrás menüt (Ctrl+g), ott az Irányított-tat választottam, majd az Objektumokat. Egy halom olyan képet jelölt ki, amik vonal szélességűre voltak összenyomva, ezért nem voltak láthatóak. A Delete billentyű egyszerre kitörölte az összeset, normál méretűre zsugorodott a fájl. Mint kiderült, a netről másolt be valamit a "gazdi", ez okozta a problémát.Hátha bejön, próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest