- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

EmberXY veterán válasz  Pakliman

üzenetére Pakliman

üzenetéreKöszönöm, de nekem ez így nagyon száraz...  Hogyan indítom a folyamatot, és mit hova kell másolnom, hogy működjön? Elnézést a lámaságért, de én nagyon laikus vagyok a makróhoz... Hogyan indítom a folyamatot, és mit hova kell másolnom, hogy működjön? Elnézést a lámaságért, de én nagyon laikus vagyok a makróhoz... sztanozs: Próbáltam Wordben, technikailag működik is, de nagyon szétcsúszik a táblázat (mármint a jelenléti ív, Excelből átemelve). 
 Ha a makrós megoldással nem jutok előrébb, kénytelen leszek a Worddel bíbelődni. Az is gondom, hogy Excelben már előre dolgoztam annyira, hogy minden hónap jelenlétijét megcsináltam, ami ugyebár havonta változó, ami a hétvégéket, munkanapokat illeti, így minden hónapban, amikor átteszem Wordbe az aktuálisat, ugyanezzel a problémával küzdenék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyan indítom a folyamatot, és mit hova kell másolnom, hogy működjön? Elnézést a lámaságért, de én nagyon laikus vagyok a makróhoz...
 Hogyan indítom a folyamatot, és mit hova kell másolnom, hogy működjön? Elnézést a lámaságért, de én nagyon laikus vagyok a makróhoz... 
 Fferi50
 Fferi50