Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Tehát,
B oszlop = Nevek
C oszlop, N = Nappal, É = Éjszaka,Pl,: Józsi: "N" Nappal dolgozik "6" órát, "É" Éjszaka dolgozik "6" órát,
Pl.: Béla: "N" Nappal dolgozik "5" órát
Pl.: Tamás "É" Éjszaka dolgozik "5" órát.Igen, Kicsit félre érthetően írtam, így helyesbítem, az "5-ös" szám nem fog szerepelni 2x mondjuk más névnél "N" nappal és nem fog szerepelni "É" éjszaka sem.
A "D11"-es cellába kellene kiíratni ki dolgozik "N" nappal akire az 5 órás adat van megadva.
És a "D12"-es cellába kellene kiíratni ki dolgozik "É" éjszaka akire az 5 órás adat van megadva.
Az összes többi név és óra szám nem lényeges.Vannak napok majd amikor más óra szám "5" lesz a mérvadó, de akkor a függvényt átírjuk arra a számra, de ez későbbi terv.
Most 5 órás nevet keresünk.Így talán érthetőbb az írásom.
Köszönöm, hogy segítetek.Annyi kiegészítés, hogy tudom kicsi a "D11" és "D12" es cella, de egy másik munkalap, meg ebből a 2 cellából olvassa ki az ott lévő nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50