- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 
			  Mobilarena A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

spe88 senior tag válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetéreCsak úgy nagyjából mondom ez egy darabjegyzék, ez tartalmazza egy adott elem szintjét, cikkszámát, revízióját, rajszámát, annak a revízióját, szabványnevét, angol nevét, német nevét, anyagát, tömegét, felületkezelését, jóváhagyás dátumát, jóváhagyás típusát, elem típusát, összeállítás beépülést, klasszifikációt meg még egy halom másik dolgot. Ezek mindegyikével dolgozik a a fájl adott füle. Egy halom oszlopot már kigyomláltam. Azért írtam csak le ezeket, mert nem véletlenül van benne ennyi. Már megbékéltem ezzel a másolós mókával, hogy lassú, amúgy az is lehet, hogy itt a rendszer ilyen tetű, mert hiába van 32 GB RAM a gépben, meg 100k-s proci, akkor is siralom minden. Viszont ezt a fejléc kiszedős makrót nem értem miért nem megy. Ez van a makróban: Most az AF oszlopba került az, amire az OK-ot kell szűrni. Sub SP_Delete()
 '
 ' SP_Delete Makró
 '
 '
 With Main_BOM
 Dim tartomany As String, usor As Long

tartomany = Range("AF1").CurrentRegion.Address
 ActiveSheet.Range(tartomany).AutoFilter Field:=1, Criteria1:="ok"
 usor = Range("AF" & Rows.Count).End(xlUp).Row
 Rows("2:" & usor).Delete Shift:=xlUp
 ActiveSheet.Range(tartomany).AutoFilter Field:=1
 End With
 End SubKöszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50
 Fferi50