Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

- 

Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

alfa20
senior tag
csak azért kérdeztem, mert ha azt fel tételezem, hogy minden nap le lett dolgozva a teljes munka óra, akkor azt meg lehet oldani, hogy minden napot adjon össze kivétel az utolsó napot. Azt meg ha mondjuk a munkakezdés egységesen 8 óra, akkor csak ki kell vonni a munkaidő végéből a 8 órát (vagy a munka kezdés idejét, ha az nem egységes) a maradékot meg hozzá lehet adni az összes munkaórához, de itt is figyelembe kellene venni, hogy az adott nap milyen napra esik H-CS vagy P, mert a maradék nem lehet több a munkaidőnél.
Szerintem az utolsó nap munkaidő kezdete minden képen kellene pontos adatok miatt.ezt most csak elméletben gondoltam végig, nem néztem utána excelben, de majd megnézem kb. 1 óra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50