Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
Hello,
Nem az én találmányom, de más már megcsinálta hogy az Excel által rajzolt görbét közelítő számítással reprodukálja. Feltettem ide a te estedre módosított mintát.
Az erdeti itt található.
A lényeg, hogy egy UDF-el próbálja meg kiszámolni a görbére illeszkedő pontokat. A második fülön javítottam a lépésközön (a felbontáson) így már elég közeli értéket tudsz kapni. A füzetben leírtam, hogy a képlet hogyan használható, fontos hogy CSE képlet tehát ha módosítód akkor Control-Shift-Enter-t kell nyomnod.
Ami fontos, hogy nem érdemes a pontosságot nagyon fokozni, mivel az eredmény nem lesz pontosabb, hiszen
az Excel is csak saccolja.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- JBL Charge 5
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50