- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
fgordon #12378 üzenetére
Üdv!
Nekem is előjött az általad jelzett hiba, aminek az oka, hogy a függvényt tömbképletként kell bevinni, tehát nem Enterrel, hanem Ctrl+Shift+Enterrel! Nézd meg, hogy a cellában a függvény kapcsos zárójelek között van-e. Egy bug az általam használt LibreOffice-ban, hogy ha nincs, és kijelölöm a függvényt, majd Ctrl+Shift+Entert nyomok, akkor sem csinál belőle tömbképletet, hanem előtte a függvényt "módosítanom" kell, pl. úgy, hogy felülírom a függvénybeli C1 hivatkozást C1-re...
Minkét megoldást (Office 2003 és LibreOffice 3.4.4) átküldtem e.mailben az adataidnál megadott címre.
mod: A levél nem ment át, mondván nincs ilyen cím. Akkor viszont innen érheted el.
"első találat egy 2007-es doc, amiben a hol.van angolul = LOOKUP"
Ez kellemetlen, de attól még hibás állítás. A német változat ("Vergleich") valószínűleg jó, bár még sosem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő