Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
#name-et írt ki, de lehet én rontottam el valamit, inkább leírom még gyorsan hogy pontosan melyik cellába vannak az adatok, tehát:
Sheet1:
A,B,C,D oszlop foglalt, E oszlopban vannak a notes-os nevek, F oszlopba mehet az "X". Az előbb azt még elfelejtettem írni, hogy két féle van, /Slovakia/Contr/IBM és /Slovakia/IBM
Sheet2-ben
B oszlopban vannak a nevek. Ezeket kéne egyesével végig csekkolni, hogy a sheet1-en szerepelnek-e.És közben el is repült a műszakom, irány haza
, majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni 
Fferi50