- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Delila_1 #5233 üzenetére
Kipróbáltam úgy is, ha elrejtem, akkor nem látszik, de ezek szerint a mi adatbázis progink nem szereti a jót, mert ha simán exportálok és úgy nyílik meg az Excel, akkor nincs makró, talán ez téveszthetett meg legelőször is.
Nekem kell megnyitnom az Excelt, ha nincs personal, mert el van rejtve, akkor egy sima munkafüzet nyílik, de annak nyitva kell lenni, mert másképpen nincs makró..
Szóval ha elrejtem, ha nem, kell egy sima Excel, hogy használhassam a makrót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest