- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
HELP!
Valaki segitsen legyenszives, mert mindjart felrobbanok.
Egy excel eszkozt probalok letrehozni, ami mindenfele okos dolgot csinalna, a reszletek most nem fontosak. A lenyeg, hogy teszteles kozben eszrevettem hogy az eredmenyek nem azok, amiket vartam es elkezdtem visszahamozni a funkciokat hogy megtalaljam hogy hol a hiba.
Ahhoz hogy a hiba forrasat megtalaljam vissza kellett mennem egeszen egy kivonas muveletig, ami a hibas eredmenyt adja.
Valami oknal fogva az Excel szerint a 3354.1 - 3354 = 0.0999999999999091, nem pedi 0.1.
A ket szam amit kivon azok ugy lettek kezzel begepelve, nem pedig egy funkcio eredmenyei. Kiprobaltam meg hasonlo nagysagrendu szamokkal is es azokkal is hasonlo eredmenyre jutott. Meg egy teljes gep ujrainditast is kiprobaltam, es meg az se vezetett eredmenyre.
Valaki meg tudna nekem magyarazni hogy most mi van? Vagy en aludtam at egy matek orat a suliban anno vagy ez valahogy nem stimmel.
Elore is koszi!
raven
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő