Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
HELP!
Valaki segitsen legyenszives, mert mindjart felrobbanok.
Egy excel eszkozt probalok letrehozni, ami mindenfele okos dolgot csinalna, a reszletek most nem fontosak. A lenyeg, hogy teszteles kozben eszrevettem hogy az eredmenyek nem azok, amiket vartam es elkezdtem visszahamozni a funkciokat hogy megtalaljam hogy hol a hiba.
Ahhoz hogy a hiba forrasat megtalaljam vissza kellett mennem egeszen egy kivonas muveletig, ami a hibas eredmenyt adja.
Valami oknal fogva az Excel szerint a 3354.1 - 3354 = 0.0999999999999091, nem pedi 0.1.
A ket szam amit kivon azok ugy lettek kezzel begepelve, nem pedig egy funkcio eredmenyei. Kiprobaltam meg hasonlo nagysagrendu szamokkal is es azokkal is hasonlo eredmenyre jutott. Meg egy teljes gep ujrainditast is kiprobaltam, es meg az se vezetett eredmenyre.
Valaki meg tudna nekem magyarazni hogy most mi van? Vagy en aludtam at egy matek orat a suliban anno vagy ez valahogy nem stimmel.
Elore is koszi!
raven
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50