- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
HELP!
Valaki segitsen legyenszives, mert mindjart felrobbanok.
Egy excel eszkozt probalok letrehozni, ami mindenfele okos dolgot csinalna, a reszletek most nem fontosak. A lenyeg, hogy teszteles kozben eszrevettem hogy az eredmenyek nem azok, amiket vartam es elkezdtem visszahamozni a funkciokat hogy megtalaljam hogy hol a hiba.
Ahhoz hogy a hiba forrasat megtalaljam vissza kellett mennem egeszen egy kivonas muveletig, ami a hibas eredmenyt adja.
Valami oknal fogva az Excel szerint a 3354.1 - 3354 = 0.0999999999999091, nem pedi 0.1.
A ket szam amit kivon azok ugy lettek kezzel begepelve, nem pedig egy funkcio eredmenyei. Kiprobaltam meg hasonlo nagysagrendu szamokkal is es azokkal is hasonlo eredmenyre jutott. Meg egy teljes gep ujrainditast is kiprobaltam, es meg az se vezetett eredmenyre.
Valaki meg tudna nekem magyarazni hogy most mi van? Vagy en aludtam at egy matek orat a suliban anno vagy ez valahogy nem stimmel.
Elore is koszi!
raven
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50