- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Aktív témák
-
Mulder_
tag
mehehe meghozták a kártyám és az egyik tápláb le volt törve :P most lesik mit lehet vele tenni de sztem küldik vissza nagykerbe :P még meg sem tudtam nézi mit tud :(
-
xxmen
tag
De azért kössz, jó építkezést. (Kerüljön sokba, kelljen a pénz :)))
-
viharhozo
addikt
Az Arctic legjobb cucca ez a huto. Az uj sorozat a nyomaba sem er. Szvsz ez a legjobb vga leghutes.
-
tr00p3r
addikt
erdoke? xxmen?
-
tr00p3r
addikt
hi,
nekem is ilyen van.
a tuning potenciáltól nem voltam elájúlva. de hozzá kell tennem, hogy soha és semmit nem is tuningoltam ezelött. tuning nélkül csinált 5890 pontot a háromdémárk2003-ban és 17000 pont körül a 2001-ben. igazából még nem volt időm vele rendesen foglalkozni.
amúgy tényleg halk.
szóval én semleges véleménnyel vagyok róla. -
Mulder_
tag
thx akkor látom nem fogok benne csalódni.
-
gege71.hu
addikt
jól húzható:
6841 3DMarks
mindezt 450 core/760 mem húzással.
alapon kb 5800-5900 körul nyomott. konfig nevemnél. cpu nem volt mellette húzva.
Szerintem dögös kis kártya. halk is, jó is, szép is.. mitmonnyak még?...nekem bejött -
HSNet
aktív tag
Ilyesmi van (iceq 9800 pro Platinum). Hűtő ugyanez.
Amit tud:
-Marha halk (hangos fokozaton halkabb mint a haver Saphire-ja)
-Jól hűt (nálam a Spahhire-hoz képest 2 fokkal nyomott kevesebbet halk állásban)
-Jól műxik
-Doboza kellemes, mellékelt cumók átlagosak.
Tuningot nem próbáltam, de netes review-k alapjána XT órajeleket is szokták a nem PRO-sok is hozni, csak a hűtőt kell átpöcintened ''hangos'' állásba.
Ami gáz:
Ne is próbálj a mellette lév 2 PCI slotba kártyát rakni, nekem még a Firewire kivezetést is ki kellett szednem miatta (NF7-S). -
Mulder_
tag
ő lenne az amúgy.
-
Mulder_
tag
Akinek ilyen kártyája van vagy ismeri mire képes pls irjon róla mert nagyon kiváncsi vagyok mi a véleményetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest