Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Ez a "nextgen" e egy mmo vagy sem jó kérdés de azért nem árt tisztázni hogy ki mire érti ?
Mert ha a tehcnológiára akkor az EQN ezzel a voxeles megoldással - aminek a segítségével valóban tudod a környezeted befolyásolni - egyértelműen az..
Míg maga a játékmenet már nem feltétlenül hiszen a kezdetektől meglévő sandboxhoz nyúl vissza és azt fejelik még meg 1-2 megoldással. -
törölt tag
Kedvelem az MMO-kat de van amit jobb elkerulni
.
Talan meg a The Secret World az ami picit jobban eltert de egy ido utan nagyon bele lehet unni szerintem. Pedig nagyon jo hangulatos stilusa van csak hat a maga a jatekmenete ami gond.Beta-hoz eleg csak regisztralni vagy kel is kulon jelentkezni valahol?

-
válasz
üzenetére
Szerintem az Eve Online a jelenlegi egyetlen NextGen MMORPG, de amúgy már épp tíz éve létezik. Hogy miért NextGen? Nincsenek benne pl insta-k, ha valaki pl. Kap egy küldetést, azt bárki kiscannelheti az űrben. Vagy akár azért, mert mindenki egy szerver parkon van, nincsenek a játékosok elszeparálva egymástól, semmilyen szinten. Na meg mindent a játékosok irányítanak, még a piacot, a kereskedelmet és a gyártást is.
-
törölt tag
Szerintem ez elég nézőpont kérdése, a nextgen csak egy szó, kinek mi a vágyálma alatta az elég változatos
.Nekem már az is nextgen, ha a farmolás és szintezés mint játékcél nem lesz a kvázi optimális tevékenység. Plusz nálam már az is jó ha lesznek területfoglalásos kampányok illetve olyan raidek amiről nem az jut eszembe, hogy "eh megint szerda van".
-
nofi
addikt
GW2-nél nem csak a fanboyok dobálóztak a nextgennel, hanem rengeteg nagyobb portál is így hozta le a tesztjét.
Attól, hogy nem lett "annyira" sikeres valami, attól még lehet valami nextgen ha elég újítás van benne. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy szerintem az volt a GW2, de a tavalyi felhozatalban igenis méltó helyet biztosított magának. -
törölt tag
válasz
üzenetére
MMO szerintem attól lesz nextgen, hogy szakít a hagyományokkal, főleg azokkal amiket már sztem 5-6 éve is ciki volt tovább örökíteni. Emellett elég újdonságot hoz ami a következő generációban meghatározó lehet. Ilyen pl a világ alakítása, a nagyobb összefüggő területek áttöltés nélkül stbstb.
Ez az EQN elég nagy ugrásnak néz ki, aztán majd kiderül élesben.
-
-
amikor megpróbálsz majd regelni, észreveszi, hogy magyar/europid ipról próbálkozol, és feldobja, hogy akkor ő nagyon szívesen áttesz az pss1 által üzemeltetett részre, vagy tovább folytathatod a jenki térfélen. utóbbi választásánál viszont visszarak a jelentkezési procedúra elejére, ahol bejelentkezésnél ismét lecsekkolja a földrajzi helyzetedet (legalábbis tegnap ezt csinálta).
-
-
-
Most olvasgatom a cikkeket, nézem a képeket, videókat. Eddig nagyon tetszik, amit látok, sose gondoltam, hogy MMO egyszer még ennyire lázba hozhat.
-
Voxelekből áll a világ, vagyis minden szétrombolható, akár egy egész hegyet is el lehet hordani lapátonként.
-
törölt tag
Tul sok info meg igy se derult ki. Szepnek szep de ez egyaltalan nem atlathato a sok effect miatt

-
Taposo
aktív tag
Már itt is vannak infók róla

-

Amit eddig tudunk:
Setup: Se nem előzménye, se nem folytatása az eddigi Everquest játékoknak, hanem egy alternatív, párhuzamos Norrathon játszódik.
Engine: Forgelight. A PlanetSide 2 is ezt a motort használja.
Zene: Jeremy Soule (mr. Nagyágyú. a teljesség igénye nélkül: Total Annihilation, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, Morrowind, Oblivion, Skyrim, Star Wars: Knights of the Old Republic, Warhammer 40k: Dawn of War, stb.)
Sandbox
F2P (megj: ennek részlete még nem ismertek, de a jelenlegi SOE játékokhoz feltehetőleg nagyban fog hasonlítani.)
Nextgen konzolok: ps4 talán, a lehetőség adott.
PVP és frakciók: lesztovábbi infók hamarosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- eBay
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
Hihetetlen, hogy mit kihoztak belőle. Bár elég réteg cucc.