- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
deicide #5339 üzenetére
Az annyira nem jött be. Pityu jót akart.. Nem baj...idén megint teszünk egy próbát...majd belejön.
Gyakorlat teszi a mestert.Nekem is tojci van a lábam alatt. Meg bőszen használom a motorféket.
(#5340) rob210...szerintem itt nagyon sokat számít a vezetési stílus. Meg az sem árt ha az ember ismeri a saját verdáját. Néha hallok olyanokat Pesten a lámpánál induláskor, minta egyesek fel akarnának szállni, mint egy repülő...hát én nem ilyen vagyok.
(#5341) FoBCRaistlin...Pityutól vettem még tavaly ezt az adalékot. Egy litykót vettem. Még megvan a fele. Most nem tudom, hogy van neki.
Elég büdi a cucc...amolyan ammóniás szúrós szaga van. -
I_Am
veterán
válasz
deicide #2164 üzenetére
Ha mennék én megcsinálnám Neked. Astrán iszonyat könnyű ezeket megcsinálni, durván 2 óra alatt megvan.
Amugy ha nincs rá jó szerelőd szólj priviben és adok teloszámot. Mi is most fogjuk a vízpumpámat cserélni, de nekem ahoz is le kell bontanom az egész orrát a kocsinak. -
-
ok az zsir. 9 előttre megyek be haverért tb-re és remélem azonnal tudunk indulni...felébresztem 8:20kor majd telefonnal hogy időben legyen indulás
sztem aki odaér bajnára az telefonáljon a másiknak.
egyedül leszel ott vagy lesz még más auto is?
én egy 3 ajtos alufelnis lila opel b corsa-val érkezem -
-
marsu
veterán
Nekem van jó kis háromlábú horgászszékem, azt viszem, de ha van valakinek összecsukhatós kempingasztal azt elhozhatja ....
Múltkor láttam ilyen cuccokat Tescoban, lehet hogy most is lesz, mert most van szezonja. Meg ilyen kis grillezni való baconba csomagolt kolbászkák is voltak ... Azt nem kell pácolni sem, csak grillezni ... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest